Νέος χλοοτάπητας και ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο της Ερμούπολης

Print Friendly, PDF & Email

Σημαντικά έργα αναβάθμισης αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ερμούπολης το οποίο εδώ και πολλά χρόνια έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο στην ΕΠΣ Κυκλάδων. Τα προβλήματα του συγκεκριμένου γηπέδου είναι γνωστά σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και έχει καταστεί ακατάλληλο για την διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων.

Όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενα δημοσιεύματα, με ενέργειες του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και της ΕΠΣ Κυκλάδων διασφαλίστηκαν οι οικονομικοί πόροι και τα απαραίτητα κονδύλια για την αντικατάσταση του υπάρχοντος συνθετικού χλοοτάπητα και την τοποθέτηση καινούργιου, σύγχρονου και καλύτερης ποιότητας, που θα έχει την αίσθηση πραγματικού γκαζόν. Επίσης, στο έργο προβλέπεται η αντικατάσταση τριών φωτιστικών ιστών που θα επιλύσουν το πρόβλημα ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, ώστε να χρησιμοποιείται και τις βραδινές ώρες.

Ο διαγωνισμός του έργου ολοκληρώθηκε και ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος η εταιρία «Κ. Ιωαννίδης ΑΤΕ – ΠΙΛΑΓΑΣ». Με την έκπτωση που προσέφερε η εταιρία, το έργο εκτιμάται ότι θα κοστίσει περί τις 120.000 ευρώ. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, η Ερμούπολη θα αποκτήσει και πάλι ένα γήπεδο που θα πληροί τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων.

Πηγή: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή