Νεκρή βρέθηκε η 30χρονη πρωταγωνίστρια του «Κυνόδοντα» Μαίρη Τσώνη

Print Friendly, PDF & Email

Ένα μικρό “διαμάντι” του ελληνικού κινηματογράφου, η ηθοποιός, μουσικός, χορεύτρια και performer Μαίρη Τσώνη πέθανε την Τρίτη σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ερμηνεύοντας τη μικρή κόρη της προβληματικής οικογένειας στον «Κυνόδοντα» του βραβευμένου Γιώργου Λάνθιμου. Είχε επίσης συμμετάσχει σε μικρότερους ρόλους στο «Κακό» και το «Κακό στην Εποχή των Ηρώων» του Γιώργου Νούσια, στο «Artherapy» του Νίκου Περάκη και στα «Οπωροφόρα της Αθήνας» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Στο θέατρο είχε πάρει μέρος σε αρκετές παραστάσεις και είχε συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Μ. Μαρμαρινό και Κ. Τσιούκα. Ήταν επίσης τραγουδίστρια του μουσικού συγκροτήματος «Mary and the boy».

Η Μαίρη Τσώνη, όπως είχε πει σε συνεντεύξεις της, γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στη Λειβαδιά μέχρι τα 12 και μετά πήγε στην Κρήτη, στα Χανιά, μέχρι τα 16 της.

Η ηθοποιός είχε φοιτήσει στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης, ωστόσο στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο όπου και σπούδασε μιούζικαλ στη σχολή Μusical Τheater Dance Attic, από την οποία αποφοίτησε το 2005. Στη συνέχεια προέκυψε το μουσικό της συγκρότημα και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Το τελευταίο διάστημα ζούσε στα Εξάρχεια. Ακόμα παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της. Έφυγε νωρίς, σχεδόν όσο νωρίς εμφανίστηκε και χάθηκε ξανά από το προσκήνιο.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή