Νεκρός ο επιβάτης που πήδηξε από το Blue Star Naxos

Print Friendly, PDF & Email

Νεκρός εντοπίστηκε ο περίπου 60 ετών άνδρας που πήδηξε στη θάλασσα από το Blue Star Naxos το βράδυ της Τρίτης (30/1). Το πτώμα του εντοπίστηκε λίγα ναυτικά μίλια έξω από τη Σύρο.

Αποφασισμένος να αυτοκτονήσει
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Cyclades24, ο αυτόχειρας ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και το έκανε πράξη λίγο μετά τις 20:30 και ενώ το Blue Star Naxos προσέγγιζε τη Σύρο.

Οι υπόλοιποι επιβάτες ανέφεραν, πως ο αυτόχειρας περιφερόταν στο κατάστρωμα και ξαφνικά σκαρφάλωσε στα προστατευτικά κάγκελα, δείχνοντας ότι θέλει να πηδήξει. Κάποιοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά εκείνος πρόλαβε να πέσει στα παγωμένα νερά από πλαϊνό μέρος του καταστρώματος.

Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού
Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, με συντονιστή το Λιμενικό Σώμα και τη συμμετοχή των ΕΓ/ΟΓ Blue Star Naxos, Blue Star Delos, 2 δεξαμενόπλοιων, ταχύπλοων του Λιμενικού και ενός ελικόπτερου Super Puma.

Τελικά, η σορός του εντοπίστηκε γύρω στις 23:00 από το πλήρωμα του ταχύπλοου σκάφους του Λιμενικού 609, περίπου 4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σύρου. Ο αυτόχειρας μεταφέρθηκε στη Σύρο και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή