“Ντροπή να διαμαρτύρονται για Κομίνη, έπρεπε να τους βάλουν τον Κύζα”

Print Friendly, PDF & Email

Για τον ορισμό του Γιώργου Κομίνη στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

«Θέλω όμως να πω ορισμένα πράγματα για αυτά που ακούω από την Αθήνα, ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για τον διαιτητή; Είναι ντροπή αυτά τα πράγματα,  ο κ. Κομίνης είναι αυτός που τους έδωσε έναν τίτλο μετά από δεκαετίες με εκείνο το γκολ που έπρεπε να ακυρωθεί στον τελικό στον Βόλο και έχουν το θράσος να λένε για τον Κομίνη, με τον οποίον πήραν τίτλο;

Επρεπε να τους βάλουν διαιτητή τον Κύζα, αλλά δεν ξέρω τι έγινε με αυτόν. Είναι πρωτοπόροι σε αυτά τα πράγματα οι Δέδες, Τριτσώνης, Κουκουλάκης, μου έκανε εντύπωση ο Σκωτσέζος διαιτητής σήμερα, σεβάστηκε και τις δύο ομάδες, έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Πικέ, έναν καταξιωμένο ποδοσφαιριστή. Αυτό δείχνει τι διαιτητές έχουν στο εξωτερικό και τι έχουμε εμείς στην Ελλάδα, όπου έχουν φάει ήδη οκτώ βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Στο εξωτερικό μας σέβονται, δεν έχουμε ποτέ κανένα παράπονο από τη διαιτησία γιατί ξέρουν και σφυρίζουν οι άνθρωποι. Το λέω αυτό για να καταλάβουν ορισμένοι το χάος που έχουμε εδώ, να βλέπουν αυτά τα παιχνίδια και επιτέλους να συνέλθουν στην Ελλάδα», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή