Ο Ολυμπιακός μέσω του Αγραφιώτη κατέθεσε επίσημο αίτημα για ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του

Print Friendly, PDF & Email

Δεν είναι λίγες οι φορές που στον Ολυμπιακό έχουν εκφράσει ανεπίσημα παράπονα για τη διαιτησία μέσω διαρροών. Τώρα όμως τα παράπονα πήραν επίσημη μορφή αφού ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, υπέβαλλε αίτημα σε όλα τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» να ορίζονται ξένοι διαιτητές.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Αγραφιώτης που εκπροσωπεί τη Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και τυγχάνει αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη επεσήμανε παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ, την επιθυμία των «ερυθρόλευκων» να σφυρίζουν εφεξής μόνο αλλοδαποί διαιτητές στα παιχνίδια του στη Super League.

Ο Περτ Φούσεκ εξήγησε πως το συγκεκριμένο θέμα θα τεθεί στο τραπέζι στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, στην οποία θα παραστεί και ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίκτορ Μέλο Περέιρα, με τον Αγραφιώτη να σχολιάζει «ας έρθει ο κ. Περέιρα να δούμε πόσο ανεξάρτητος είναι και πώς κάνει τους ορισμούς».

Σημειώνεται πως το αίτημα του Αγραφιώτη έγινε με αφορμή τη συζήτηση για την ανάληψη των επιπλέον εξόδων από την ΕΠΟ λόγω της έλευσης ξένων διαιτητών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή