ΠΑΟΚ: ΑΜΚ ύψους 7 εκατ. ευρώ και πρόταση για τα πρόστιμα στις ομάδες

Print Friendly, PDF & Email

Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (7/6) αποφάσισε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, την οποία θα καλύψει εξ ολοκλήρου ο Ιβάν Σαββίδης.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ορίστηκε στα 7.000.002 ευρώ και αν καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο θα ανέλθει στα 78.524.540 ευρώ.

​Σε ερώτηση σχετικά με το γήπεδο και τη Θέρμη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε: «Προτεραιότητα είναι η Τούμπα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγο καιρό». Από εκεί και πέρα ο κ. Γκαγκάτσης ενημέρωσε πως τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης περιόδου θα κυκλοφορήσουν στις 3 Ιουλίου.

Σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του Βλάνταν Ίβιτς, από τον ΠΑΟΚ απάντησαν ως εξής: “Να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις γιατί δεν υπάρχουν τελικές αποφάσεις…”.

Αναφορικά με τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο ΠΑΟΚ: “Μπορούμε να δούμε έναν ενιαίο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει χείρα βοηθείας από τον Αλαφούζο, επειδή στον τελικό μπήκαν μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο. Δύο άνθρωποι που δεν είναι εχθροί, δεν είναι και φίλοι. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κάθαρση, γι΄αυτό διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν… Του χρόνου δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα από το πρωτάθλημα. Το μπάτζετ εκτινάχθηκε και θα συνεχίσουν να έρχονται καλοί παίκτες”.

Τέλος από τον ΠΑΟΚ θα προτείνουν πως αν οι ομάδες τιμωρούνται για περιστατικά ενδογηπεδικής βίας τα χρήματα που θα συγκεντρώνει η ΕΠΟ από τα πρόστιμα θα πρέπει να κατευθύνονται στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών και της ασφάλειας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή