Παπαδόπουλος: “Ο Γκάμαρης έψαχνε να δώσει πέναλτι από την… Αθήνα που ερχόταν”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ιωνικό για την 9η αγωνιστική της Football League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου καταφέρθηκε εναντίον του διαιτητή Ανδρέα Γκάμαρη και κατήγγειλε πως οι οπαδοί του Ιωνικού έβριζαν την πεθαμένη μητέρα του, ενώ αυτός επενέβη για να μπουν στο γήπεδο οι φίλοι της ομάδας από τη Νίκαια.

Αναλυτικά:

«Με τη Νίκη Βόλου ήμασταν μέτριοι αλλά δε μας δώσανε καθαρό πέναλτι και δεν είπαμε τίποτα. Υπολογίστε ένα πόντο, υπολογίστε ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει μετά γιατί υπήρχε χρόνος, ενώ ήταν και δεύτερη κίτρινη για τη Νίκη.

Σήμερα ο διαιτητής δε μας μετράει κανονικό γκολ του Σκοπελίτη, όπου η μπάλα πέρασε τη γραμμή και δίνει ένα πέναλτι που έψαχνε να το δώσει… από την Αθήνα που ερχότανε! Σκεφτόταν πότε θα γίνει κάποια φάση για να το δώσει και απορώ γιατί δίνει πέναλτι και έρχεται να βγάλει κίτρινη σε μένα; Τι ήθελε να δικαιολογήσει; Τέλος πάντων συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού. Τι να πω όμως εγώ στους ποδοσφαιριστές μου για αυτά τα 5 παιχνίδια που είμαστε μαζί; Τι να πω για τον κόσμο που πανηγύριζε λες και πήραμε το πρωτάθλημα; Ο κόσμος ξέρει από ποδόσφαιρο. Σήμερα όλη μέρα λέγανε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα χάσει, δεχόμασταν τηλέφωνα, μας λέγανε έχετε χάσει τι πάτε να παίξετε.. Στην Ελλάδα ζούμε.

Έχω γεννηθεί στον Πειραιά και ότι λέω το εννοώ, δεν έχει να κάνει με τον Ιωνικό όλο αυτό. Όλος ο Βόλος με βρίζει γιατί εγώ είπα να μπούνε μέσα οι φίλαθλοι του Ιωνικού. Εγώ άφησα τα δύο λεωφορεία να μπούνε μέσα και από τη στιγμή που μπήκανε βρίζανε την μητέρα μου την πεθαμένη! Καλά να πάθω, αλλά δε θα με κερδίσουν εμένα έτσι. Εγώ είπα στον Τσιμπανάκο σε παρακαλώ άσε τα παιδιά να μπούνε μέσα, να γίνει ωραία ατμόσφαιρα και αυτοί από το λεπτό που μπήκαν έβριζαν τη μάνα μου. Καλά να πάθω. Δεν αγγίζει τον Ιωνικό όλο αυτό, το ξεκαθαρίζω”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή