Στο νοσοκομείο βοηθός διαιτητής της Super League 1 έπειτα από χτύπημα ποδοσφαιριστή!

Print Friendly, PDF & Email

Ο Κωνσταντίνος Κωνστάντιος αξιολογημένος βοηθός Super League 1 δέχθηκε κλωτσιά στον μηρό κατά την διάρκεια του αγώνα Μιαούλης Φύλλων-Προποντίδα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σοβαρό επεισόδιο με θύμα τον διαιτητή Κωνστάντιου αξιολογημένο βοηθό Super League 1 εκτυλίχθηκε στον γήπεδο των φύλλων και στον αγώνα Μιαούλης Φύλλων-Προποντίδα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας της Εύβοιας . Σύμφωνα με αξιόπιστες μαρτυρίες το παιχνίδι κυλούσε ήρεμα μέχρι το 80΄όταν και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1.

Τότε ο ποδοσφαιριστής Συνοδάκης της Προποντίδας και ο προπονητής του Μιαούλη Μάλαμας άρχισαν να βρίζονται με αποτέλεσμα ο διαιτητής Κωνστάντιος να βγάλει κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή, ενώ στη συνέχεια θα έβγαζε κόκκινη κάρτα και στον προπονητή όμως δεν πρόλαβε, καθώς δέχθηκε επίθεση από τον παίκτη της Προποντίδας.

Αρχικά το απώθησε ρίχνοντας τον στο έδαφος, ενώ στην συνέχεια τον κλώτσησε στον δεξί μηρό. Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά καθώς ο ρέφερι δεν μπορούσε να συνεχίσει ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς.

Για την τύχη της αναμέτρησης θα αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΕ αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φύλλο αγώνα καίει τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων που κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Πηγή: starsports.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή