Προπόνηση και τρέξιμο στα γηπεδάκια δίπλα από τα γραφεία της ΕΠΟ (vid)!

Print Friendly, PDF & Email

Παρότι ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση η παράταση του γενικού «λουκέτου» σε όλους τους αθλητικούς χώρους, Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 19.30 το απόγευμα, στο γηπεδάκι ακριβώς δίπλα από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή και 50 μέτρα από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, δεκάδες άνθρωποι έτρεχαν και προπονούνταν!

Το σχετικό video όπου φαίνεται και – προφανώς ερασιτεχνική – ομάδα να κάνει προπόνηση εν μέσω απαγόρευσης λόγω κορωνοϊού, «ανέβασε» στον λογαριασμό του ο συνάδελφος Βρασίδας Ράπτης που εργάζεται στην εφημερίδα «Live Sport» και φαίνονται…

Α) ομάδα να κάνει προπόνηση με κώνους στο «κεντρικό» γήπεδο!
Β) νεαροί και πιτσιρικάδες να παίζουν με μπάλα στο διπλανό μικρότερο γήπεδο!
Γ) Πολίτες να περπατούν και να κάνουν τζόκινγκ σε κοντινή απόσταση ο ένας από τον άλλο.

«Συνηθίζω κάθε απόγευμα να περπατώ περίπου μία ώρα. Σήμερα πήγα στη συγκεκριμένη περιοχή κατά τις 19.30 και μου έκανε εντύπωση αυτό που είδα, δεδομένης της απαγόρευσης, γι’ αυτό και ανέβασα το βιντεάκι. Μάλιστα εκείνη την ώρα άρχιζε να νυχτώνει, μπορεί τις προηγούμενες 1-2 ώρες να υπήρχαν ακόμα περισσότεροι αθλούμενοι σ’ αυτά τα γηπεδάκια, τα οποία όλοι τα γνωρίζουν, είναι ακριβώς δίπλα στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Γουδή. Είναι πολύ κεντρική η περιοχή, μπορεί να πάει εύκολα όποιος θέλει για να περπατήσει, αλλά μου έκανε εντύπωση και το πλήθος των ατόμων και ότι κάποιοι έκαναν προπόνηση κανονική, με κώνους!» είπε ο Βρασίδας Ράπτης στο gazzetta.gr.

Επισημαίνεται ότι τα γραφεία της ΕΠΟ παραμένουν κλειστά εδώ και αρκετές ημέρες. Στελέχη και υπάλληλοι της ομοσπονδίας εργάζονται από το σπίτι τους, ενώ τα (ξένα) μέλη της ΚΕΔ έχουν ταξιδέψει στις πατρίδες τους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή