Προσφυγή Τρικάλων στο Διαιτητικό: Ζητούν να μην αρχίσει η Super League 2!

Print Friendly, PDF & Email

Συμπληρωματική καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά και προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατέθεσαν τα Τρίκαλα σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου, ζητώντας να μην αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 2 αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με την ενημερότητα του Απόλλωνα Πόντου.

Οι Θεσσαλοί επιδιώκουν να πάρουν τη θέση του Απόλλωνα στη Super League 2, και έχουν ήδη προβεί σε καταγγελία στην Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας Ηλίας Αϊβάζογλου εξήγησε μάλιστα στο metrosport.gr το σκεπτικό της κίνησης αυτής:

Αναφορικά με τον κύριο Λεουτσάκο: «Η Κέρκυρα έχει κάνει κάθε νόμιμη διαδικασία σαν ομάδα, παραδίδοντας τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ. Το πρόβλημα το έχει δημιουργήσει ο κ. Λεουτσάκος ο οποίος έχει κάνει σοβαρές παρατυπίες. Πιο συγκεκριμένα έχει εισπράξει χρήματα από τις 14 ομάδες της Football League και τα έχει δώσει στην Κέρκυρα, μία ομάδα η οποία ακόμα δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο. Μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 70.000 ευρώ τα οποία στερήθηκαν οι υπόλοιπες ομάδες, δεν είναι σωστή κατανομή αυτή».

Σχετικά με τον Απόλλωνα Πόντου: «Εμείς έχουμε έννομο συμφέρον από την υπόθεση του Απόλλωνα και γι’ αυτό την κηνυγάμε. Οπως έχει προκύψει από τα έγγραφα του ΕΦΚΑ τα έγγραφα της ομάδας της Καλαμαριάς δεν είναι έγκυρα. Εμείς ζητάμε να γίνει άμεσα η εξέταση της υπόθεσης του Απόλλωνα καθώς έτσι θα εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή