Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι άνοιξαν πυρ στοχεύοντας τα παράθυρα των γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Οι άγνωστοι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πυροβόλησαν τέσσερις φορές και διέφυγαν. Η επίθεση έγινε από την οδό Ζωοδόχου Πηγής.

Σημειώνεται πως στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ τη στιγμή του περιστατικού βρίσκονταν περίπου 30 άτομα.

Η περιοχή γύρω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έχουν αποκλειστεί και μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τρεις κάλυκες πυροβόλου όπλου με τις αρχές να ερευνούν τον τύπο του όπλου που χρησιμοποιήθηκε.

Σημειώνεται πως οι αρχές πιστεύουν πως οι πυροβολισμοί προήλθαν από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις (μαρτυρίες κάνουν λόγο για δύο δράστες) και είχαν στόχο τον φρουρό των γραφείων.

Ένας από τους κάλυκες που έχουν συλλέξει οι αρχές βρέθηκε στην βιτρίνα καταστήματος το οποίο είναι δίπλα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Χρηστίδης τόνισε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ πως «τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέθηκαν επίθεση και είναι ευτύχημα το ότι δεν έχουμε θρηνήσει ζωές. Επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να μπει μία σειρά στην ασφάλεια των Ελλήνων Πολιτών. Ακούσαμε πυροβολισμούς και ενημερωθήκαμε αρμοδίως από την ασφάλεια που βρίσκεται επιτόπου».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή