Ρέτσος: Η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή

Print Friendly, PDF & Email

Το σίριαλ της μετακίνησης του Παναγιώτη Ρέτσου από τον Ολυμπιακό σε ομάδα του εξωτερικού φαίνεται πως φτάνει το τέλος του μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Λεβερκούζεν κατέθεσε πρόταση ύψους 22 εκατ. ευρώ (!) και ο Ολυμπιακός έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή του 19χρονου διεθνούς παίκτη στον γερμανικό σύλλογο.

Φυσικά εάν επαληθευτούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες θα πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή στα χρονικά, αφού θα ξεπεράσει τα 15 εκατ. ευρώ που κόστισε ο Κώστας Μήτρογλου στη Φούλαμ για να τον αποκτήσει από τους «ερυθρόλευκους».

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Κλαμπ Μπριζ για τον Μπιορν Ενχελς, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα έρθει ως αντικαταστάτης του Ρέτσου. Ο 23χρονος Βέλγος στόπερ έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Ρέτσο, προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπριζ, θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος και πριν τον Ολυμπιακό φλέρταρε έντονα με την Στόουκ. Το κόστος της μεταγραφής σύμφωνα με τους Βέλγους υπολογίζεται να αγγίξει τα 10 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή