”Αν πάμε σε διακοπή, δουλειά των οργάνων της Λίγκας και της ΕΠΟ να βρούν λύση”

Print Friendly, PDF & Email

O αντιπρόεδρος της Super League 1, Γιώργος Μποροβήλος, παραχώρησε συνέντευξη στο ”Metropolis 95.5” όπου αναφέρθηκε στις αποφάσεις της χθεσινής (2/4) τηλεδιάσκεψης της διοργανώτριας αρχής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πιθανότητα οριστικής διακοπής του Πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Αφού οι συνεδριάσεις μπορούν να διεξάγονται με τηλεδιάσκεψη, δεν μας κοστίζει να ξαναδούμε το θέμα μετά από 15-20 μέρες. Η πραγματικότητα στο ζήτημα του κορωνοϊού θα καθορίσει τις εξελίξεις. Εμείς δεν έχουμε λόγο να προτρέξουμε. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να πουν οι επιστήμονες σε 10-15 μέρες».

Για το τι θα συμβεί με την κατάταξη των ομάδων σε περίπτωση οριστικής διακοπής: «Ουδέποτε επιδίωξα να έχω εμπλοκή σε θέματα κανονισμών. Άλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις έχουμε ακούσει κορυφαίους νομικούς να διατυπώνουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για διάφορα θέματα. Ο καθένας ερμηνεύει τους κανονισμούς όπως πιστεύει ή όπως τον συμφέρουν. Δουλειά των οργάνων της Λίγκας και της ΕΠΟ είναι, αν τα πράγματα οδηγηθούν προς τη διακοπή, να πάμε σε μια λύση. Για την ώρα, είναι νωρίς να μιλάμε ακόμη. Πρέπει να αφήσουμε τον χρόνο να μιλήσει».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή