Σκέψεις για… VAR στις οθόνες των γηπέδων κάνουν στην Ιταλία

Print Friendly, PDF & Email

Μπορεί στην Ιταλία να υπάρχει ικανοποίηση από τη χρήση του VAR, ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εφαρμογής του συστήματος δεν επαναπαύονται και σχεδιάζουν ήδη την… επόμενη μέρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της εφαρμογής, Ρομπέρτο Ροζέτι, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι αμφισβητούμενες φάσεις, να προβάλλονται και στις οθόνες των γηπέδων.

«Είμαστε ακόμη στην αρχή αλλά πρέπει να το βελτιώσουμε και να το εξελίξουμε. Το πρότζεκ εφαρμόζεται και μάλιστα με θετικό τρόπο. Υπήρξαν δύο περιστατικά οφ-σάιντ σε παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το γκολ της Νάπολι σωστά δεν κατοχυρώθηκε και το ίδιο έγινε και με τον Μπονούτσι στην περίπτωση της Μίλαν. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που θα πρέπει να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε, όπως με το οφ-σάιντ και δουλεύουμε πάνω σε αυτό», δήλωσε ο Ροζέτι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και κατέληξε:

«Το VAR και η εφαρμογή του φαίνεται να έχει ικανοποιήσει και τους οπαδούς. Το επόμενο βήμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να προβάλλουμε τις εικόνες του VAR και στις οθόνες των γηπέδων, έτσι ώστε οι οπαδοί και οι παίκτες να έχουν πλήρη και καθαρή άποψη για τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή