Στην ΕΠΟ Χατζής και Κρανής για το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καρδίτσας και πρώην διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας Super League, Ηλίας Χατζής, μαζί με το πρώην μέλος του ΔΣ της τοπικής Ενωσης, Γιώργο Κρανή, συναντήθηκαν την Παρασκευή (08/09) με αξιωματούχους της ΕΠΟ στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Αντικείμενο της συζήτησής τους ήταν ο χώρος που έχει δοθεί στην ΕΠΣ Καρδίτσας από τον Δήμο για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου.

Για την υπόθεση διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από την ποινική δικαιοσύνη, ενώ η αντιπολίτευση της Ενωσης μαζί με την Αναγέννηση Καρδίτσας έχουν καταγγείλει την στάση του Δήμου, ο οποίος επιμένει να διατηρεί σε ισχύ τη σύμβαση με την ΕΠΣ Καρδίτσας, που σύμφωνα με την καταγγελία δεν έχει ενεργοποιηθεί, ενώ δεν βρίσκεται λύση για τη δημιουργία προπονητικού κέντρου για την Αναγέννηση παρά την πρόβλεψη για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οσον αφορά την ΕΠΟ, με απαντητικό έγγραφο που έχει σταλεί στον Δήμο οι εργασίες για το αθλητικό κέντρο θεωρούνται περατωμένες από το 2014, οπότε και το έργο έχει παραδοθεί προς χρήση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή