Συνεργασία ομάδας που αγωνίζεται στη Γ΄ Θεσσαλίας με την αντίπαλο της ΑΕΚ, Κραϊόβα!

Print Friendly, PDF & Email

Ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ ΕΠΣ Θεσσαλίας προχώρησε σε συνεργασία με την Κραϊόβα σε επίπεδο ακαδημιών.

Συγκεκριμένα, η ΑΕ Διμηνίου Ιάσων – Κεραυνός, που αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΘ, ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με τους Ρουμάνους σε επίπεδο ακαδημιών. Μάλιστα, τα Χριστούγεννα η ακαδημία της Κραϊόβα θα φιλοξενηθεί στον Βόλο, ενώ η ΑΕΔ θα ταξιδέψει στη Ρουμανία μετά το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Διμηνίου Ιάσων – Κεραυνός ανακοινώνει συνεργασία με τη ρουμανική ομάδα ΦΚ Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα. Συγκεκριμένα θα δοθεί σειρά φιλικών παιχνιδιών με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Ακαδημίας μας, ενώ η ΑΕΔ είναι καλεσμένη στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς σε τουρνουά στις εγκαταστάσεις του ρουμανικού συλλόγου. Αντίθετα η Ακαδημία του ρουμανικού συλλόγου θα βρεθεί στον Βόλο, φιλοξενούμενη της ΑΕΔ τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα είναι μια ρουμανική επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα από την Κραϊόβα. Είναι η πρώτη ρουμανική ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1982-83. Το 1991 η ομάδα διαλύθηκε. Στη θέση της δημιουργήθηκε η ΦΚ Ο Κραϊόβα 1948 η οποία διαλύθηκε το 2011. Το 2013 ο αθλητικός σύλλογος Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα αναδημιούργησε το ποδοσφαιρικό του τμήμα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή