Τα παράπονα Αγραφιώτη για Παπαπέτρου και οι αντιδράσεις στην Ε.Ε. της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Θέμα Παπαπέτρου έβαλε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρουσία εκπροσώπων της UEFA (Επιτροπή Παρακολούθησης) ο προερχόμενος από την ΠΑΕ ΟΣΦΠ, εκπρόσωπος της Super League, T. Aγραφιώτης, ο οποίος αναρωτήθηκε γιατί ορίστηκε ο εν λόγω διαιτητής στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ αφού έχει αδικήσει την ομάδα του.

Τα νέα παράπονα του αντιπροέδρου του ΟΣΦΠ προκάλεσαν την αντίδραση άλλων συμβούλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Ν. Βακάλης, θέλησε να υπενθυμίσει στον Αγραφιώτη ότι ο Παπαπέτρου έγινε διεθνής επί διοικήσεως του αρεστού στον ΟΣΦΠ, Γ. Σαρρή και ρώτησε τον Αγραφιώτη ποιόν διαιτητή θα προτιμούσε ο ΟΣΦΠ να οριστεί στον ντέρμπι με την ΑΕΚ, χωρίς να πάρει απάντηση.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μ. Γκαγκάτσης, είπε ότι ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται να ομιλεί για τη διαιτησία, ότι από τις τρεις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα μόνο ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται στα ΜΜΕ και ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί ο κανονισμός και να παραπέμπονται στα αρμόδια δικαστικά όργανα της ΕΠΟ, όσοι παραβιάζουν τους κανονισμούς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κ. Βρακάς που είπε ότι σε κάθε αγωνιστική ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται προκαταβολικά για τη διαιτησία της επόμενης αγωνιστικής.

Τέλος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευ. Γραμμένος τόνισε ότι όλοι ξέρουν ποιος έφερε στην ΚΕΔ τον Περέιρα (σ.σ. εννοούσε ότι είναι επιλογή της FIFA) και ότι η Εκτελεστική Επιτροπή επί των ημερών του δεν θα ασχολείται με ορισμούς διαιτητών, ούτε θα συζητά για τα οφσάιντ και τα πέναλτι.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή