Το θερμό καλοκαίρι

Print Friendly, PDF & Email

Από την αρχή της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα κάθε καλοκαίρι αποτελεί περίοδο μεγάλων γεγονότων, ιστορικών αποφάσεων και εν γένει αναδιατάξεων.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος. Ασφαλώς, δεν αναφερόμαστε στο παράτολμο σχέδιο της αναδιάρθρωσης, που αν προχωρήσει θα εγγραφεί στην παραπάνω “τυπολογία”, αλλά ούτε ούτε στις απ’ έξω επεμβάσεις που θ’ αλλάξουν το προφίλ.

Αναφερόμαστε στις αθέατες πλευρές, στις ζυμώσεις που γίνονται στο παρασκήνιο. Κάποιες από αυτές, ενίοτε, γίνονται ορατές σε εκλογές ενώσεων.

Σύμφωνα με αυτά που συζητούνται τελευταία, οι εκλογές που θα γίνουν σε επαγγελματική ένωση εντός του θέρους, ενδέχεται να σηματοδοτήσουν πολλά για την επόμενη μέρα και τους τυχόν νέους συσχετισμούς.

Η θητεία του προέδρου λήγει και ήδη στα επιτελεία γίνονται σκέψεις για τα πρόσωπα που θα προταθούν προς αντικατάστασή του.

Και επειδή οι δυνάμεις είναι πάνω – κάτω μοιρασμένες, εφόσον τα κουκιά δε βγαίνουν δεν αποκλείονται ευκαιριακές συμμαχίες (sic). Συνεχίζεται…

Κουίζ 1: Σε ποια Ένωση θέλουν να σηκώσουν σημαία μαυροκόκκινη;

Koυίζ 2: Σε ποια Ένωση της βόρειας Ελλάδας διενεργείται προκαταρκτική έρευνα, έπειτα από καταγγελία πρώην μέλους του ΔΣ, σχετικά τη νομιμότητα των εκλογών;

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή