Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής Μιχάλης Ντάκος

Print Friendly, PDF & Email

Την απόφασή του να κατέβει στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσει την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου με το ψηφοδέλτιο «Όλοι μαζί για την αλλαγή» του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Δαλάτση έκανε γνωστή ο Μιχάλης Ντάκος.

Ο συνδυασμός παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα και ανάμεσα στα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν ως υποψηφίων ήταν και αυτό του παλιού διαιτητή επιπέδου Super League, αστυνομικού στο επάγγελμα στο Tμήμα Τροχαίας στην Ξάνθη.

Ο Ντάκος υπήρξε διαιτητής στην Α’ Εθνική από το 2007 ως και το 2010 και αφότου κρέμασε την σφυρίχτρα του, από το 2011 ως και το 2015, ήταν ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης, έχοντας την ευθύνη των ορισμών αλλά και της ανάπτυξης των διαιτητών.

Παράλληλα, από το 2012 ως και το 2016 ήταν εκπαιδευτής διαιτησίας Α’ κατηγορίας και από το 2014 ως και το 2016 παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνες της Super League. Παντρεμένος με την Νικολέτα Νικολαΐδου, ο Μιχάλης Ντάκος είναι πατέρας δύο παιδιών, του Νίκου και της Ηλιάνας, που τα έχει στρέψει και αυτά στον αθλητισμό.

Πηγή: thrakisports.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή