“Οι σφυρίχτρες σίγησαν, την περίοδο των Σαρρή, Γκιρτζίκη, Μπριάκου, Καραμελίδη”

Print Friendly, PDF & Email

Εγινε ο καθιερωμένος αγιασμός του συνδέσµου διαιτητών που σήμανε και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος του ΣΔΠΘ Γιάννης Τζίκας επισήµανε: «Ο σύνδεσμος φροντίζει για την επιμόρφωση των διαιτητών στη ιδιόκτητη του αίθουσα, για την εκγύμναση των διαιτητών έχοντας δύο γυμναστές, διατηρεί τράπεζα αίματος και υπάλληλο που κανένας σύνδεσμος δεν έχει. Η σχέση µας µε την ΕΠΣΜ ήταν και θα είναι άριστη όπως επίσης και µε τον πρόεδρο επιτροπής διαιτησίας Αλέξανδρο Τικόζογλου αλλά και τον υπεύθυνο για την διαιτησία στην ΕΠΣΜ Νίκο Φιλιππιάδη. Επίσης είναι άριστη µε την ΚΕ∆ και την ίδια την ΕΠΟ. Όσον αφορά τα δωρεάν παιχνίδια που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία και θα κινηθούμε και εµείς σε αυτή την κατεύθυνση αφού συζητήσουμε µε τα µέλη µας.

Εχουμε τρεις διαιτητές στην Α’ Εθνική ενώ πριν λίγα χρόνια που θεωρούσαν ότι είχαμε κόντρα µε την εκάστοτε ΕΠΟ είχαμε έναν. Οι διαιτητές µας δίκαια θεωρούνται από τις καλύτερους στην Ελλάδα. Η διαιτησία περνάει δύσκολους καιρούς. Κανείς δεν θέλει να είναι ξένοι αλλά δυστυχώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Πιστεύω η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί καθώς η Ελλάδα έχει καλούς διαιτητές, όμως οι ομάδες ακόµη δεν τους αποδέχονται. ∆εν θα ανεχτούμε επεισόδια σε βάρος των µελών διαιτητών µας. Εχουμε τρόπους που μπορούμε και εµείς να αντιδράσουμε. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά µε υγεία».

Ο Νίκος Φιλιππιάδης ευχαρίστησε τους διαιτητές για τα οχτώ χρόνια που ήταν στην επιτροπή διαιτησίας. Ηταν κοντά τους όπως είπε και στους δύσκολους καιρούς των διαιτητών όταν οι σφυρίχτρες σίγησαν, την περίοδο των Σαρή, Γκιρτζίκη, Μπριάκου, Καραμελίδη. Ανταπέδωσε την αγάπη τους και θα είναι κοντά τους και από τη νέα του ιδιότητα ως ειδικός σύμβουλος για θέµατα διαιτησίας στην ΕΠΣΜ.

Ακόµη ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στην επιτροπή διαιτησίας, τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, τους συμβούλους της ΕΠΣΜ, τους παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματίων για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που τον περιέβαλαν.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή