"Αφού προηγούμαστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα να χαρούμε κι εμείς" (vid)

ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ
Print Friendly, PDF & Email

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο πώς θα μεταβεί η Ελλάδα στην επόμενη ημέρα μετά την πανδημία του κορωνοϊού, τονίζοντας πως σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η σταδιακή ένταξη των αθλητικών διοργανώσεων.

Μάλιστα ο κ. Γεραπετρίτης με διάθεση για χιούμορ αναφέρθηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα λέγοντας αρχικά: “Υπάρχει μια προβοκάτσια η οποία αναφέρει πως δεν θα υπάρξουν αθλητικές διοργανώσεις ώστε να μην πάρει το πρωτάθλημα ο οποιοσδήποτε προηγείται”

«Προβοκάτσια από ποιον;», ρώτησε ο δημοσιογράφος, Χρήστος Κούτρας τον κ. Γεραπετρίτη, με τον Υπουργό να απαντάει ότι ασφαλώς αστειεύεται.

– «Επειδή είστε Ολυμπιακός…», ανταπάντησε ο παρουσιαστής του σταθμού, με τον κ. Γεραπετρίτη να σχολιάζει:

«Κι αυτό είναι γνωστό. Και μια και καταφέραμε να προηγούμαστε φέτος καλό θα είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα για να χαρούμε κι εμείς. Αυτό όμως που ισχύει και σε αυτό το κεφάλαιο θα υπάρξει μια σταδιακή ένταξη αθλητικών διοργανώσεων. Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να υπάρξουν θεατές σε αθλητικά γεγονότα. Ο,τι υπάρξει από αθλητικά γεγονότα θα υπάρξει με περίσκεψη και φειδώ για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία».

Αναλυτικά η συνέντευξη, το σχόλιο για τα αθλητικά γεγονότα μετά το 23:40

Καμία δημοσίευση για προβολή