ΑΣΑ για Μαρτσούκο: “Γιατί «καμάρι» μου έβαλες υποψηφιότητα αφού δεν μπορείς;”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας με αφορμή την απόφαση του νέου προέδρου της SL2, Mαρτσούκου, να αναβάλλει το προγραμματισμένο για την Τετάρτη ΔΣ, στο οποίο θα ενημέρωνε τις ΠΑΕ για το αποτέλεσμα των επαφών με το υφυπουργείο αθλητισμού σχετικά με τη χρηματοδότησή τους από τη φορολόγηση των παικτών του στοιχήματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Μόνο καλή αρχή δεν κάνει ο κ.Μαρτσούκος στην προεδρία της Super League 2 Betsson. Αν και την προηγούμενη Τετάρτη 8 Μαρτίου στο Συμβούλιο πάρθηκε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση από όλα τα μέλη να γίνει νέο Δ. Σ. την Τετάρτη 15 Μαρτίου με στόχο να μας ενημερώσετε για τις εξελίξεις που τυχόν υπάρξουν ή για αυτές που δεν υπάρχουν, εν τέλει αυτό δε θα συμβεί μετά από απόφαση του νέου προέδρου.

Κύριε Μαρτσούκο θα σας συνιστούσαμε να μην ακολουθείτε τις αποδεδειγμένα εσφαλμένες και καταστροφικές τακτικές του πρώην προέδρου κ.Λεουτσάκου, διότι αυτές είναι που μας έφτασαν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Αν δεν το έχετε καταλάβει το μέλλον των ομάδων και της κατηγορίας γενικότερα βρίσκεται στο «χείλος του γκρεμού» και εμείς απαιτούμε από εσάς να κάνετε αυτό για το οποίο υποτίθεται δηλώσατε υποψηφιότητα, να δώσετε λύσεις και όχι να παίζετε…κρυφτό.

Κύριε Μαρτσούκο σας καλούμε να συνειδητοποιήσετε την κρισιμότητα της κατάστασης που βρίσκεται η Super League 2 και να κάνετε άμεσα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να πάρουν οι ομάδες τα χρήματα που δικαιούνται. Αυτό άλλωστε δηλώσατε και εσείς την περασμένη εβδομάδα.

Μόνο που αυτό δε θα γίνει εάν κάθεστε αναπαυτικά στο γραφείο σας και περιμένετε ως δια μαγείας να λυθούν τα προβλήματα. Προφανώς δεν έχετε ομάδα και δεν μπορείτε να καταλάβετε την αγωνία των ποδοσφαιριστών και του προσωπικού των ΠΑΕ.

Υ.Γ. Γιατί «καμάρι» μου έβαλες υποψηφιότητα αφού δεν μπορείς;

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή