Ο Μαρτσούκος ανέβαλε το ΔΣ της SL2 για να μην παρουσιαστεί στις ΠΑΕ με άδεια χέρια!

Print Friendly, PDF & Email

Τον επικίνδυνο για την επιβίωση της Super League 2 δρόμο, που επέλεξε να ακολουθήσει το 50% των ΠΑΕ και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Λ. Θωμαϊδης, ψηφίζοντας για πρόεδρο τον Μαρτσούκο, έρχεται να επιβεβαιώσει η απόφασή του (του Μαρτσούκου) να αναβάλει το προγραμματισμένο ΔΣ για την Τετάρτη 15/3 .

Ο νέος πρόεδρος, η νομιμότητα της εκλογής του οποίου θα κριθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, επρόκειτο να ενημερώσει τις ΠΑΕ της κατηγορίας για το αποτέλεσμα των επαφών του με τον υφυπουργό αθλητισμού σχετικά με την χρηματοδότησή τους από τη φορολόγηση των παικτών του στοιχήματος.

Ωστόσο όπως είχε ήδη γράψει το SoccerPlus από το περασμένο Σάββατο, συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού δεν επρόκειτο να γίνει και επομένως ο Μαρτσούκος θα πήγαινε ενώπιον των ΠΑΕ με άδεια χέρια.

Προφανώς για να αποφύγει την κριτική και να κερδίσει χρόνο αποφάσισε στην αναβολή του ΔΣ.

Οι ομάδες, στο ΔΣ της Τετάρτης, επρόκειτο να αποφασίσουν, αφού μάθαιναν από τον εκλεκτό του 50% και της ΕΠΟ τα αποτελέσματα των ενεργειών και των επαφών του, τη στάση τους σχετικά με τη συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος.

Αναμένονται αντιδράσεις από τις ΠΑΕ που δεν μπορούν να συνθηκολογήσουν με το τέλμα στο οποίο με ευθύνες συγκεκριμένων, έχει περιέλθει η κατηγορία.

Διαβάστε ακόμα:

Super League 2: Ο αυτοκτονικός ιδεασμός, οι φόβοι για οριστική διακοπή και το… “ρωτήστε τον Αντώνη”!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή