Αυγενάκης: "Επαναφέρουμε στην Επιτροπή λοιμοξιολόγων τα θέματα του αθλητισμού"

Print Friendly, PDF & Email

Μέσω ανάρτησης στο Twitter, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ενημέρωσε πως η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα εξετάσει αύριο (5/3) την εισήγηση για τα θέματα του αθλητισμού.

Στις περιοχές αυξημένου κινδύνου, μπήκαν σε αναστολή οι προπονήσεις των ομάδων της Γ’ Εθνικής Ανδρών, της Α’ Εθνικής Γυναικών και των χαμηλότερων κατηγοριών στο βόλευ. Επιπλέον, στο πόλο είχαν ξεκινήσει ακόμη και αγώνες και τώρα σταματάνε ξανά τα πάντα.

Με την ανάρτησή του, ο Λευτέρης Αυγενάκης, θέλησε να γνωστοποιήσει ουσιαστικά πως θα γίνει προσπάθεια να ισχύσουν όσα είχαν συμφωνηθεί τις προηγούμενες μέρες για τις παραπάνω κατηγορίες.

Βασική προϋπόθεση είναι να ακολουθηθεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο περιλαμβάνει εβδομαδιαίο έλεγχο των αθλητών για COVID-19, με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Το tweet:

«Σεβόμενοι το επιστημονικό κύρος των λοιμοξιολόγων και την κρισιμότητα της κατάστασης, επαναφέρουμε στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής την τεκμηριωμένη εισήγηση μας για τα θέματα του αθλητισμού».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή