“Καμπανάκι” από ΓΓΑ για τα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο – Δεν έχει δοθεί παράταση

Print Friendly, PDF & Email

Στη ΓΣ της ΕΠΟ την πρώτη Ιουνίου, οι εκπρόσωποι των FIFA/UEFA που είχαν την προηγούμενη συναντήθει με τον υφυπουργό αθλητισμού, υποστήριξαν ότι θα δοθεί παράταση για την εγγραφή των ερασιτεχνικών σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ.

Παράταση δόθηκε, αλλά αφορά την εναρμόνιση των καταστατικών τους με το νόμο.

Όσον αφορά την επανεγγραφή των σωματείων στο μητρώο η διορία λήγει στο τέλος του μήνα.

Το έγγραφο της ΓΓΑ που κοινοποιήθηκε στις ΕΠΣ αναφέρει:

«Καλημέρα σας,

Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι 31/07/2022 θα πρέπει τα εγγεγραμμένα στο Μητρώο σωματεία να υποβάλλουν ολοκληρωμένη αίτηση επικαιροποίησης στοιχείων για το Μητρώο έτους 2022. Σε αντίθετη περίπτωση τα σωματεία θα διαγράφουν από το Μητρώο. Στοιχεία για τα εγγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο, καθώς και για όσα από αυτά έχουν επικαιροηαήσει εηιτυχώς τα στοιχεία τους για το 2022, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ στη διεύθυνση https://somateia.gga.gov.gr/eggegramena-somateia . Στη διεύθυνση https://somateia. gga.gov.gr/aitiseis-2022 μπορείτε να δείτε πόσα σωματεία και ποια έχουν ολοκληρώσει ή όχι την υποβολή της αίτησης για το έτος 2022. Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των μελών σας

Με εκτίμηση,».

Υπενθυμίζεται ότι βάσει νόμου τα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί δεν θα μπορούν να πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα και δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Σε πολλές Ενώσεις η πλειοψηφία των σωματείων δεν έχει εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή