Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες σε Super League 2 και Football League

Print Friendly, PDF & Email

Το διοικητικό συμβούλιο σε Super League 2 και Football League επικύρωσε και τυπικά μέσω τηλεδιάσκεψης τις βαθμολογίες των δύο πρωταθλημάτων.

Τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League 2 διεκόπησαν εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προσφυγή του Λεβαδειακού στο διαιτητικό δικαστήριο κατά της απόφασης του Δ.Σ. της Super League 2 που πήρε απόφαση να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα, η οποία απορρίφθηκε.

Tην Πέμπτη (23/7) το ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης προχώρησε στην επικύρωση των δύο βαθμολογιών.

Πρωταθλητής της Super League 2 ανακυρήχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα ενώ στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ στην Football League ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια η ομάδα των Τρικάλων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το τοπίο σχετικά με τους προβιβασμούς και υποβιβασμούς σε ανώτερες και κατώτερες κατηγορίες αντίστοιχα, παραμένει θολό, κάτι που θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα παρθούν από τους φορείς του ποδοσφαίρου σχετικά με την πιθανή αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή