ΕΠΣ Κέρκυρας: Αρνήθηκαν οι 4 ημιφιναλίστ να μπουν σε κλήρωση για την ανάδειξη κυπελλούχου

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Κέρκυρας απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ αναφορικά με την ανακήρυξη του τυπικά κυπελλούχου σωματείου για την Ενωση της. Οπως σημειώνει η ΕΠΣ Κέρκυρας και τα τέσσερα σωματεία, που είχαν φτάσει στην ημιτελική φάση, αρνήθηκαν να λάβουν μέρος σε διαδικασία κλήρωσης για την ανάδειξη του κυπελλούχου.

Κατόπιν τούτων, η ΕΠΣ Κέρκυρας ζητάει την άδεια να διενεργήσει κλήρωση ανάμεσα σε άλλα ενδιαφερόμενα σωματεία που αποκλείστηκαν νωρίτερα, προκειμένου να έχει εκπρόσωπο στο Κύπελλο της ερχόμενης σεζόν.

Αναλυτικά η επιστολή:
Σας γνωρίζουμε ότι τα σωματεία που βρίσκονταν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης του κυπέλλου της Ένωσής μας αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία της κλήρωσης, που αποφασίσατε για την ανάδειξη του τυπικά κυπελλούχου σωματείου, το οποίο θα συμμετείχε στο Κύπελλο Ελλάδας, της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.

Η Ένωσή μας προτείνει να γίνει σχετική διαδικασία κλήρωσης μεταξύ ενδιαφερόμενων σωματείων που συμμετείχαν στις προηγούμενες φάσεις του θεσμού και επιθυμούν να μας εκπροσωπήσουν στο Κύπελλο Ελλάδας.

Παρακαλούμε να ικανοποιήσετε το δίκαιο αυτό αίτημα, αφού σε διαφορετική περίπτωση η Ε.Π.Σ Κέρκυρας δε θα έχει συμμετοχή στη διοργάνωση του κυπέλλου.

Παρακαλούμε για τις άμεσες αποφάσεις σας.

Πηγή: startmediacorfu.gr