ΕΠΣ Σερρών: Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την αναβολή των εκλογών

Print Friendly, PDF & Email

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσέφυγε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Ν. ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ και τα σωματεία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και και «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΕΙΜΑΡΟΥ ΣΕΡΡΩΝ» κατά της ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ.

Η προσφυγή έγινε λόγω της απόφασης της ΕΠΣ Σερρών να αναβάλει την εκλογική ΓΣ, η οποία είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 30/6.

Η ΕΠΣ Σερρών είχε ανακινώσει την ακόλουθη απόφαση: “Το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών με την από 25/06/2021 και κατά πλειοψηφία απόφαση του, ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης για 30/06/2021 Τακτικής Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, καθώς με το άρθρο 90 του ν.4790/2021 (Α΄ 48) και με το άρθρο 41 του ν.4807/2021 παρατείνεται η θητεία των οργάνων διοίκησης των αθλητικών ενώσεων έως την 31ή/10/2021, ενώ παράλληλα έγινε αποδεκτό το αίτημα δεκατριών(13) σωματείων της δυνάμεως τα οποία αιτήθηκαν την αναβολή, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία, εντασσόμενα στο Ηλεκτρονικό Μητρώο σωματείων το επόμενο διάστημα, να αποκτήσουν και δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις αρχαιρεσίες.

Η νέα ημερομηνία ορισμού της Τακτικής Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης θα κοινοποιηθεί έπειτα από νέα απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Σερρών.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή