Φαντάσματα

Print Friendly, PDF & Email

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από το πάρκο Γουδή. Είναι το φάντασμα των χρεών. Ενώσεις χρωστούν στην ΕΠΟ, η ΕΠΟ οφείλει στις Ενώσεις, ποσοστά από την έκδοση δελτίων δεν αποδίδονται, επιχορηγήσεις δεν συμψιφίζονται, ΠΑΕ ζητούν διακανονισμούς και αντί πληρωμών προτείνουν παρακτράτηση χρημάτων από μελλοντικά έσοδα.

«Αυτό γινόταν πάντα», θα μπορούσε να αντιλέξει κάποιος. Σωστά, αλλά τώρα συστήθηκε και μια επιτροπή που εξετάζει το θέμα και έχουν προκύψει διάφορα στοιχεία.

Περίπου οι μισές Ενώσεις χρωστούν στην ΕΠΟ και με τις άλλες μισές συμβαίνει το αντίθετο.

Αυτές που χρωστούν είναι οι Ενώσεις που λάμβαναν έκτακτες επιχορηγήσεις κατά βάση πριν το έτος – «τομή» 2016 και δεν έχουν συμψηφιστεί και Ενώσεις που δεν αποδίδουν στην ΕΠΟ ποσοστά από την έκδοση δελτίων.

Στα χέρια μας έχουμε και τα ονόματα αυτών, που χρωστούν πολλές χιλιάδες ευρώ, αλλά προς το παρόν, για λόγους ευγένειας θα σεβαστούμε και δεν θα ταράξουμε την περίοδο του μέλιτος, που διάγουν κάποιοι εκ των πρωταγωνιστών της ιστορίας.

-Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ την καταγγελία για την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ σχετικά με την αναστολή της ισχύς της απόφασης του ΔΟΑ για τις ομάδες της Football League, που θ’ αγωνιστούν στη Super League 2 χωρίς η άνοδός τους να οφείλεται σε αγωνιστικά κριτήρια.

–  Από το νέο οργανόγραμμα: Η διευθύντρια προσωπικού προαλείφεται για εκτελεστική γραμματέας (στο νέο καταστατικό προβλέπεται θέση εκτελεστικού διευθυντή, που θα διεκδικήσει ο νυν εκτελεστικός γραμματέας). Τη θέση της θα πάρει η επικεφαλής του τμήματος event.

– «Αγαπημένο» θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στο πάρκο, η αύξηση που δόθηκε σε δικηγόρο, που προσλήφθηκε σχετικά πρόσφατα και παρέμεινε στην ομοσπονδία παρά την παραίτηση του προέδρου…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή