Γαβριηλίδης: "Στο παρά πέντε προέκυψαν οι διεθνείς - Την ημέρα των εκλογών αισθανόμουν ότι μπορεί να μην γίνουν"

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM για την επόμενη ημέρα στην Ομοσπονδία μετά την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εκλογή του ιδίου και τις ψήφους που συγκέντρωσε:

«Καλά είναι. Έχω ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Ποτέ ως τώρα που έχω εμπλακεί στις διοικήσεις της ΕΠΟ δεν έψαξα, όπως κάνουν όλοι και καλά κάνουν, ποιος θα με ψηφίσει και τι θα κάνουμε. Ίσως είμαι ιδιότροπος αλλά εγώ δεν πήρα τηλέφωνα σε προέδρους ΕΠΣ. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει».

Για το ότι δεν υπήρχε χώρος για έναν παλιό διεθνή στην Εκτελεστική:

«Δεν θέλω να μπω σ’ αυτό το κομμάτι. Αυτές οι εκλογές πέρασαν από πολλά κανάλια, από πολλά κύματα. Ξεκινήσαμε από τον Ιούλιο και φτάσαμε στον Μάρτιο και δεν ήταν σίγουρο αν θα γίνουν. Φτάσαμε στο παρά πέντε των υποψηφιοτήτων και προέκυψαν οι διεθνείς. Στην ημέρα των εκλογών αισθανόμουν ότι μπορεί να μην γίνουν οι εκλογές».

Για το ότι υπάρχει αίσθηση πως άλλαξε μόνο ο πρόεδρος:

«Κι έτσι να είναι δουλεύτηκε καθόλου; Δε νομίζω. Χρειάζεται προεργασία. Έτσι αισθάνομαι σε οποιαδήποτε μορφή εκλογών».

Για το αν θα διοικεί ο Ζαγοράκης ή οι υπόλοιποι 11;

«Θα πω κάτι να μην παρεξηγηθώ. Είναι η μοναδική ευκαιρία. Πρέπει να τα βάλουμε όλοι κάτω. Να εκμεταλλευτούμε τη μαχητικότητα όσων μπήκαν και τον Ζαγοράκη, να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ότι δεν πετύχαμε τόσα χρόνια».

Για τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα:

«Δεν ξέρω να πω. Είναι πολλά. Η Εθνική ομάδα είναι ένα θέμα. Το ερασιτεχνικό. Σε όλα. Ακόμα και η μορφή του Κυπέλλου που τη γνωρίζω καλύτερα, πρέπει να αλλάξει κάτι. Τις προτάσεις θα τις αναλύσουμε με τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη. Όλα θέλουν ένα προς ένα να τα πιάσουμε από την αρχή και να τα δουλέψουμε. Δεν λέω ότι απέτυχε ή πέτυχε η προηγούμενη διοίκηση. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Και οι ομάδες. Θέλουμε να πετύχει το Κύπελλο. Πρέπει και οι μεγάλες ομάδες να κοιτάξουν πώς να αναβαθμίσουν τη διοργάνωση».

Για το αν θα έχει κόσμο έστω λίγο στον τελικό Κυπέλλου:

«Αισθάνομαι πως κάτι μπορεί να γίνει. Εκείνη ημερομηνία 22/5 είναι παρήγορο πως μπορεί κάτι να ανοίξει. Ίσως αφήσουν λίγο κόσμο να έχουμε στον τελικό».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή