Κωστούλας: “Αν βρεθεί κάποιος που μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο για τον Παναιτωλικό, θα αποχωρήσω”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Αγρινίου για τον Παναιτωλικό και την αγχωτική παραμονή της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας των “καναρινιών” υποστήριξε πως θα παραμείνει στο τιμόνι της ΠΑΕ μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο για αυτήν.

Aναλυτικά όσα ανέφερε στο «Αχελώος 98,4 FM»

Για το αν έγιναν λάθη:
«Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μία χρονιά με επιλογές παικτών, προπονητών κλπ και να τα έχει κάνει όλα κάποιος τέλεια. Γίνονται σωστά πράγματα αλλά γίνονται και λάθη. Απ’ ότι φαίνεται φέτος όπως και πέρυσι δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε όλοι. Δεν έγιναν όλα σωστά. Υπάρχει προβληματισμός. Θα δούμε τι έφταιξε και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε».

Τι λείπει για να κάνει το παραπάνω ο Παναιτωλικός:
«Θεωρούσαμε ότι για φέτος είχαμε κάνει ότι έπρεπε για το παραπάνω. Φέραμε έναν γνώριμό μας προπονητή τον Μάκη Χάβο και πιστεύαμε ότι θα έφτιαχνε την ομάδα όπως νομίζαμε. Αυτό δεν έγινε. Μετά κάναμε μία άλλη επιλογή τον Τραϊανό Δέλλα και όλοι πίστευαν ότι θα πήγαινε καλά. Ούτε αυτό έγινε. Ακόμη και για το δυναμικό της ομάδας πολλοί μας έλεγαν ότι δεν γίνεται με αυτούς τους παίκτες να βρίσκεται εκεί η ομάδα. Ένας συνδυασμός καλού προπονητή και παικτών μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω».

Για τον Τραϊανό Δέλλα:
«Δεν προλάβαμε ακόμα να καθίσουμε να μιλήσουμε. Το πιθανότερο είναι σήμερα ή αύριο το πρωί να συγκεντρωθεί το συμβούλιο και να γίνει αυτή η κουβέντα. Κοιτάζουμε και την Ελληνική αγορά και δεν έχουμε πολλές επιλογές. Είναι ακόμα ανοιχτό το θέμα προπονητή και παίζουν όλα τα ονόματα».

Αν είναι ακόμη «ζεστός» να ασχοληθεί με τον Παναιτωλικό όπως παλιά:
«Το είχα πει και παλιά. Εγώ ήρθα στον Παναιτωλικό και στο Αγρίνιο για να μείνω 3-4 χρόνια και να αφήσω την ομάδα σε μία καλή κατάσταση να συνεχίσει με τους ντόπιους. Σε αυτή τη φάση είμαστε ακόμα. Εγώ δεν έχω σταματήσει να λέω ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθεί κάποιος που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο για τον Παναιτωλικό, εγώ θα αποχωρήσω. Μέχρι να βρεθεί αυτό, θα κάνω ότι καλύτερο για να κρατήσω αυτή την καλή εικόνα στην ομάδα».

Για τα έργα της Περιφέρειας στο γήπεδο και αν θα ανέβει το στάτους της ομάδας:
«Πιστεύω ότι ένα λιθαράκι να μπει με το σωστό τρόπο και σε σωστή βάση θα κάνει τον τόπο καλύτερο. Το γήπεδο θα γίνει πολύ καλύτερο και θα ανέβει πολύ η αξία της περιοχής. Θα είναι ένα καλό σημείο για να προσκαλεί κόσμο και είμαστε σε καλό δρόμο. Θα υπάρχει μουσείο, θα έρχονται μαθητές».

Για την εξέλιξη των έργων:
«Είμαστε σε καλό δρόμο. Είχαμε μία επαφή με τον Περιφερειάρχη και μας είπε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε κάποιες τελικές αποφάσεις για να αρχίσουμε να δουλεύουμε».

Πότε φοβήθηκε περισσότερο τη φετινή σεζόν:

«Ήταν πολύ νωρίτερα από το τέλος. Όταν αρχίσαμε να χάνουμε παιχνίδια που τα είχαμε βάλει στο «χαρτάκι» ότι θα τα κερδίσουμε, όπως πχ με τον Απόλλωνα. Παιχνίδια που τα είχαμε σίγουρα για να μαζέψουμε βαθμούς. Αντιθέτως πήραμε βαθμούς που δεν περιμέναμε όπως την ισοπαλία με τον Άρη και τη νίκη με τον Παναθηναϊκό που μας έσωσαν στην κυριολεξία».

Για το πόσο μεγάλο ήταν το άγχος για την παραμονή:
«Χαρακτηριστικά θα αναφέρω κάτι που δεν ξέρει πολύς κόσμος. Ο Μάκης Μπελεβώνης από προχθές ήταν στο νοσοκομείο και βγήκε σήμερα με καρδιακά προβλήματα. Είχε αρρυθμίες. Αυτή η πίεση όλων των εβδομάδων βγήκε τώρα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή