Κουπτσίδης σε Φιλιππούση: Αυτό είναι σκοταδισμός, μας γυρίζει σε άλλες εποχές

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

Ένταση υπήρξε στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής (ΕΕ) της ΕΠΟ με αφορμή την μη ενημέρωση των μελών της για την επιστολή των FIFA/UEFA, αλλά και την επιστολή που έστειλε ο μάντατζερ του Ντούνκα, ο οποίος ζητούσε να κοινοποιήθει στα μέλη της ΕΕ, κάτι που δεν συνέβη.

Το θέμα της μη ενημέρωσης των μελών της ΕΕ έθεσε ο Δ. Κουπτσίδης που φέρεται να είπε τα εξής: Ακούγαμε τόσο καιρό τον Αυγενάκη να μιλάει για την επιστολή των FIFA/UEFA και δεν ξέραμε τίποτα. Αυτό είναι σκοταδισμός, μας γυρίζει σε άλλες εποχές.

O εκτελεστικός γραμματέας, Ι. Φιλιππούσης φέρεται να είπε: Η συκοφαντία ξεπερνάει τα όρια. Δε θα μείνω έτσι.

Ο Κουπτσίδης του απάντησε: Με απειλείς;

Στη συνέχεια και αφού έπεσε στο τραπέζει τη δικαιολογία περί “προσωπικής επιστολής προς τον πρόεδρο”, ο Φιλιππούσης “έδειξε” τον Π. Δημητρίου λέγοντας: “Αν μου έλεγε ο πρόεδρος θα την έστελνα…”

Πάντως και τα άλλα μέλη της ΕΕ, που πήραν το λόγο τάχθηκαν υπέρ του Κουπτσίδη.

“Μόνο οι εμπιστευτικές επιστολές είναι προσωπικές. Οι υπόλοιπες είναι προς την Εκτελεστική Επιτροπή και πρέπει να κοινοποιούνται στα μέλη της, όπως γινόταν μέχρι πρόσφατα”, ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Super League 1, Γ. Μποροβήλος, πήρε το λόγο και είπε: Εμείς τις επιστολές αυτές τις τις σατέλνουμε στα μέλη του ΔΣ της Super League για να είναι ενήμερα.

Η επιστολή των FIFA/UEFA αναγνώστηκε στα μέλη από τον εκτελεστικό γραμματέα, Ι. Φιλιππούση.

Στη συνέχεια, κατ’ απαίτηση μελών της ΕΕ, τους μοιράστηκε σε έγχαρτη μορφή.

Αντιδράσεις εντός ΕΠΟ για το “νέο μοντέλο” διοικείν – Κουπτσίδης: Ο Φιλιππούσης όφειλε να μας ενημερώσει για την επιστολή της UEFA | SoccerPlus.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή