“Μαντάλωσαν” τη διαιτησία: Εν κρυπτώ προαγωγή του Μάνταλου σε αντιπρόεδρο της ΚΕΔ – Εκτεθειμένη η ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Ως αντιπρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ παρουσίασε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Στ. Μάνταλο, ο Στιβ Μπένετ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την παρουσία του (του Μάνταλου) στη συνάντηση, που αφορούσε τη διαιτησία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και δη των playoffs της Super League.

Μόνο που από την ΕΠΟ ουδέποτε ανακοινώθηκαν η αναβάθμιση του Μάνταλου, ούτε τα ακριβή καθήκοντά του, έπειτα από την κατάληψη της θέσης του αντιπροέδρου, σε σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Επομένως, η ΕΠΟ είναι εκτεθειμένη με την “περίπτωση Μάνταλου” αφού ενέργησε εν κρυπτώ και σε πλήρη αντίθεση με όσα είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Π. Μπαλτάκος, ότι ουδέποτε υπήρξε σκέψη ή πρόθεση για την συμμετοχή Ελλήνων διαιτητών στην ΚΕΔ αναφορικά με τα πρωταθλήματα Super League1 και Super League2.

Η νομιμοποίηση της παρουσίας του Μάνταλου σε συνάντηση για την επαγγελματική διαιτησία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι εντός του πλαισίου αρμοδιοτήτων του, που η ΕΠΟ αρνείται να γνωστοποιήσει, σε αντίθεση με ότι έκανε όταν ανακοίνωνε ότι θα ασχολείται μόνο με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Οι χειρισμοί αυτοί εγείρουν θέμα αξιοπιστίας της ΚΕΔ και του ρόλου των μελών της και ζήτημα διαφάνειας από την ΕΠΟ, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και με το θερμόμετρο λόγω όσων συμμβαίνουν με αφορμή τη διαιτησία να έχει ανέβει επικίνδυνα…

Διαβάστε ακόμα:

Αγραφιώτης: “Μπένετ και Μάνταλος ξεπλένουν την ΑΕΚ” – Φιλιππούσης: “Αν έχετε στοιχεία ότι είμαι υπάλληλος του Μελισσανίδη να πάτε στα δικαστήρια”

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή