Μαρτίνης: "Αν θέλει ο κ. Γραμμένος να αφήσει ιστορία, πρέπει να προχωρήσει η αναδιάρθρωση"

Print Friendly, PDF & Email

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ρόδος, Τώνης Μαρτίνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στις αποφάσεις που (δεν) πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ της Δευτέρας (3/8) αναφορικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας μίας εκ των οχτώ πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής τόνισε:

«Κάποιος μας κοροϊδεύει χωρίς να κοκκινίζει! Ας αρχίσουν να κοκκινίζουν με ό,τι συνεπάγεται το χρώμα, είτε κυβερνητικά είτε γύρω-γύρω.

Είχαν γίνει δηλώσεις, από τους ειδικούς, τους αρμόδιους, ότι η Β’ Εθνική θα είναι ενοποιημένη με δύο ομίλους! Τώρα το τρενάρουν ενώ σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη τα 3/4 σε ψηφοφορία είναι δημοκρατία…

Ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει πώς επιθυμεί να γίνουν όλα όπως ήταν πριν το νόμο Βασιλειάδη, ιδού ο χρόνος και το πεδίο προκειμένου να επαναφέρει την κατάσταση! Πολύς κόσμος πόνταρε εκεί, στις υποσχέσεις που δόθηκαν.

Όλοι οι πρωταθλητές συμφωνήσαμε πώς αν δεν γίνει αναδιάρθρωση, θα σκεφτούμε πολύ καλά τι θα κάνουμε.

Αυτό που έγινε χθες ήταν για να έχει την εμπιστοσύνη μας μέχρι τώρα ο κ. Λεουτσάκος, και ο παράγοντας της ΕΠΟ κ. Διακοφώτης που είναι της περιοχής μας. Η ΕΠΟ και ο πρόεδρος δεν μπορούν να παίζουν με τις ομάδες, τα χρήματά τους και τις προοπτικές του ελληνικού ποδοσφαίρου! Αν επιθυμεί ο κ. Γραμμένος να αφήσει ιστορία, πρέπει να προχωρήσει η αναδιάρθρωση».

Για τις ομάδες που καταψήφισαν την αναδιάρθρωση: «Τέσσερις πέντε ομάδες ξαφνικά ξύπνησαν από τον ύπνο τους και θέλουν να συμμετέχουν Σούπερ Λιγκ. Είναι εκείνοι που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις και ψήφισαν κατά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ανέβει με την αξία του. Προφανώς, θεωρούν ότι οι υπόλοιποι είναι βλάκες! Προσπαθούν να ανεβάσουν τον Καραϊσκάκη στη Σούπερ Λιγκ; Να φτιάξουμε και εμείς μια ομάδα να την πούμε Κολοκοτρώνη να την πάμε Σούπερ Λιγκ! Στην ψηφοφορία πόσοι ψήφισαν και πόσοι εκπροσωπούν νόμιμα τις ομάδες τους; Ποιος εκπροσώπησε τη Δόξα Δράμας, το Λεβαδειακό και τον Απόλλωνα Λάρισας;»

Πηγή: mikriliga.com