Μαρτίνης: “Πίσω από την περιπέτεια της Ρόδου κρύβεται ο Αυγενάκης!”

Print Friendly, PDF & Email

O πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος, Τώνη Μαρτίνης με δήλωσή του κατηγορεί τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ότι βρίσκεται πίσω από την απόφαση της ΕΕΑ να μη χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στη Ρόδο στη Super League 2:

Αναλυτικά η δήλωση του «ισχυρού» άνδρα της Ρόδου Τώνη Μαρτίνη όπως δημοσιεύθηκε στη mikri liga:

«Απίστευτα πράγματα! Ναι επιβεβαιώνω πως πίσω από την περιπέτεια της Ρόδου κρύβεται ο Αυγενάκης! Σημειώνω πως σήμερα μας έδωσε μέσω υπαλλήλου το σκεπτικό της συνεδρίασης στο οποίο αραδιάζονται δεκάδες ψέματα τα οποία τάχα και δήθεν είπαν μέλη της Επιτροπής, όμως τα ίδια σε κατ’ ίδιαν συζητήσεις μας έλεγαν πως ο κουμπάρος του κ. Αυγενάκη τους τα υπαγόρευε! Η αιτία για να κοπεί
ήταν γιατί ένα μέλος του συμβουλίου της ΠΑΕ ΕΙΧΕ καταδίκη για οφειλή στο ΙΚΑ. Αν μας ενημέρωναν πως ίσχυε αυτό θα είχε φύγει αλλά μας την είχαν στημένη! Είναι ντροπή!

Ο κ. Τζουλακης, κουμπάρος και εγκάθετος του κ Αυγενάκη γιατί επιμένει στην αδικία; Τι εξυπηρετεί; Η Ρόδος είναι η πλέον καθαρή ομάδα και το απέδειξε όταν στο περσινό πρωτάθλημα δεχτήκαμε όσα δεχτήκαμε από τους στοιχηματζήδες και τα λαμόγια! Θα πούμε πολλά, ήρθε η ώρα: θα καθαρίσει η κόπρος του Αυγεία ή θα πάμε την ομάδα να παίζει στην Κύπρο, στην Ιταλία ή στην Τουρκία; Έλεος πια!»

Η Ε.Ε.Α. προ ημερών είχε ανακοινώσει ότι “δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 στον Α.Σ. Ρόδος, με την απόφαση να είναι επιβαρυντική για τα «ελάφια», καθώς όπως αναφέρει: « Η Επιτροπή διαβιβάζει αντίγραφα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και Απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Επίσης, για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή