Με το νέο και εντελώς δωρεάν FREEWIN του OPAP Store App όλοι τρέχουν στα καταστήματα ΟΠΑΠ για να διεκδικήσουν έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα! Εσύ ακόμα; ​

Print Friendly, PDF & Email

 

Το ραντεβού για το διασκεδαστικό και εντελώς δωρεάν FREEWIN που χαρίζει μέχρι και 100.000 ευρώ, δίνεται καθημερινά στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Στο νέο FREEWIN του OPAP Store App υπάρχει κάθε ημέρα κάτι για όλους. Τώρα κάθε παίκτης, κάθε ημέρα, μπορεί να παίξει δωρεάν και να διεκδικήσει έως και 100.000 ευρώ.

«Το FREEWIN ήρθε στα καταστήματα ΟΠΑΠΜαντεύεις ποια είναι η σωστή επιλογή και μπορεί να κερδίσεις κάθε ημέρα έως και 100.000 ευρώ, εντελώς δωρεάν», τονίζει ο Χρήστος Κοκκινάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Ρέθυμνο. «Το FREEWIN είναι γρήγορο, απλό και το σημαντικότερο, είναι δωρεάν. Κάθε παίκτης μπορεί να παίξει καθημερινά και να κερδίσει έως και 100.000 ευρώ σε μόλις λίγα λεπτά. Δεν το λες και κακό deal, ειδικά όταν παίζεις εντελώς δωρεάν», υπογραμμίζει.

Χρήστος Κοκκινάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Κουντουριώτου 148, στο Ρέθυμνο.

 

FREEWIN: Η συναρπαστική πλευρά των καθημερινών επιλογών

 

Με το FREEWIN παίζεις τα κέρδη στα δάχτυλα και το να παίρνεις αποφάσεις γίνεται… παιχνιδάκι. «Απαραίτητη προϋπόθεση για τους παίκτες είναι να βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Ανοίγουν την εφαρμογή OPAP store Αpp και επιλέγουν το εικονίδιο του FREEWIN. Στη συνέχεια, αποδέχονται τους όρους συμμετοχής. Στην οθόνη τους θα δουν δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός είναι να βρουν σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP», εξηγεί ο κ. Κοκκινάκης.

Χρήστος Κοκκινάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Κουντουριώτου 148, στο Ρέθυμνο.

«Όταν βρίσκουν τον Mr. OPAP, προχωρούν στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σταματήσουν σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το έπαθλο το τελευταίου επιπέδου που έχουν κερδίσει. Αν κάποιος βρει τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είναι ο μεγάλος νικητής και κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιλέξει τη λάθος κάρτα, χάνει ό,τι έχει κερδίσει, αλλά μπορεί να ξαναπαίξει δωρεάν την επόμενη ημέρα», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Χρήστος Κοκκινάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Κουντουριώτου 148, στο Ρέθυμνο.
Επισκέπτες καταστημάτων ΟΠΑΠ που δοκίμασαν την τύχη τους στο FREEWIN

FREEWIN και «ΟΠΑΠ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ»

Όπως αναφέρει ο κ. Κοκκινάκης, «ο κόσμος δοκιμάζει καθημερινά την τύχη του στο FREEWIN στο κατάστημα μας. Αρκετοί από τους πελάτες μας σταμάτησαν σε ένα υψηλό επίπεδο, λαμβάνοντας το έπαθλο το τελευταίου επιπέδου που είχαν κερδίσει. Μάλιστα, όπως αναφέρεται και μέσα στην εφαρμογή του OPAP Store App, μέχρι στιγμής πάνω από 91.399 νικητές έχουν κερδίσει περισσότερα από 177.338 ευρώ, σε καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας. Παράλληλα, αν κάποιος παίξει FREEWIN και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνει συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσει πλούσια δώρα».

Επισκέπτες καταστημάτων ΟΠΑΠ που δοκίμασαν την τύχη τους στο FREEWIN

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή