Μειώνεται ο αριθμός των μελών της ΚΕΔ – Μένει μόνο ένας από τους τεχνικούς συμβούλους

Intime/Στέλιος Βολιτάκης
Print Friendly, PDF & Email

Στις αποφάσεις του Κλάτενμπεγκ για μείωση τους αριθμού των μελών της ΚΕΔ, υπό ευρεία έννοια και στην παραμονή μόνον ενός από τους νυν τεχνικούς συμβούλους, αναφέρεται ρεπορτάζ της Forza:

“(…) ότι έχει σχέση με τη διαιτησία θα απασχολήσει την εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας, όταν με το καλό έρθει στην Αθήνα ο Κλάτενμπεργκ για να παραδώσει τους νέους πίνακες, αλλά και να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θόδωρο Ζαγοράκη, για το πως πρέπει να λειτουργεί η επιτροπή διαιτησίας.

··· Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βρετανός αρχιδιαιτητής έχει ζητήσει τη μείωση των μελών της ΚΕΔ και από οχτώ που είνα σήμερα, να λειτουργεί στο εξής με έξι μέλη.

··· Απ΄ αυτούς, οι τρεις θα είναι Έλληνες, με τον Δημήτρη Καλύβα να μένει από την απερχόμενη επιτροπή και να ορίζονται δύο άλλα πρόσωπα από τους μη ενεργεία παρατηρητές.

··· Την εισήγηση προς την εκτελεστική θα κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ και αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς δεν πρόκεται από την Τετάρτη 30 Ιουνίου, να ανανεωθούν οι συμβάσεις των Τριτσώνη, Ιωσηφόγλου και Κοκκότου, οι οποίες λήγουν, και θα αποτελέσουν παρελθόν.(…)”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή