Μιλούσε για την ανεργία σε εκπομπή του BBC, αλλά έγινε viral εξαιτίας ενός δονητή στη βιβλιοθήκη της!

Print Friendly, PDF & Email

Κάνοντας ρεπορτάζ στα χρόνια της πανδημίας και της ανεργίας, το BBC ζήτησε την άποψη της Ουαλής Ιβέτ Άμος για το πώς βιώνει την ανεργία.

Όμως, κανείς δεν έδωσε σημασία στα λεγόμενά της…

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail,» η Ιβέτ Άμος εμφανίστηκε στο πρόγραμμα ειδήσεων του ΒΒC το βράδυ της Τρίτης για να αφηγηθεί την εμπειρία της ως άνεργη εν μέσω της πανδημίας της νόσου Covid.

Οι τηλεθεατές όμως «καρφώθηκαν» σ΄ένα από τα ύποπτα αντικείμενα που είχε στη βιβλιοθήκη της.

Εκτός από τα βιβλία και τα επιτραπέζια παιχνίδια της, υπήρξε ένα αντικείμενο που έμοιαζε με δονητή.

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημοσιογράφου Γκραντ Τάκερ, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «…Πάντα να ελέγχετε τα ράφια σας πριν βγείτε στον αέρα».

«Κάποιος θα βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν καταλάβει τι ακριβώς έκαναν πίσω από την πλάτη της», έγραψε ένας άλλος χρήστης πιστεύοντας ότι οι φίλοι της ήθελαν να της κάνουν φάρσα και τοποθέτησαν το αντικείμενο πριν βγει στον αέρα.

Οι περισσότεροι χρήστες στου Twitter θεώρησαν το θέαμα ξεκαρδιστικό με το βίντεο να γίνεται viral εν μία νυκτί, όπως γράφει το βρετανικό δημοσίευμα.

Άλλοι, όμως, υποστηρίζουν ότι το ανάρμοστο αντικείμενο δεν ήταν σεξουαλικό παιχνίδι αλλά ένα γλυπτό. Μήπως κι ένα πρωτότυπο κερί;

Υπήρξαν και αυτοί που θεωρούν ότι το προκλητικό αντικείμενο τοποθετήθηκε στη βιβλιοθήκη σκοπίμως.

«Το τοποθέτησε η ίδια. Τι στο καλό; Διαφορετικά γιατί να έχει ρυθμίσει την κάμερα έτσι ώστε να φαίνεται το μεγαλύτερο μέρος του δωματίου;», υποστηρίζει ένας χρήστης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή