Νέα ερώτηση στη Βουλή για το χρόνο τέλεσης εκλογών στην ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Η Αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β΄ Αθηνών Άννα Καραμανλή κατέθεσε ερώτησή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού αναφορικά με το χρόνο διενέργειας εκλογών στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, καθώς και για το ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού συστήματος της ΕΠΟ.

Η κυρία Καραμανλή ανέφερε ότι βρισκόμαστε μόλις έναν μήνα πριν τη λήξη της θητείας της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τα καυτά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου παραμένουν άλυτα όπως αποδεικνύει και το τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Την ίδια στιγμή παραμένει άγνωστο πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετής διοίκησης στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία και η Κυβέρνηση θολώνει τα νερά στο θέμα του εκλογικού νόμου της ΕΠΟ.

Τέλος η Βουλευτής Β Αθηνών ρωτάει τον κύριο Υφυπουργό

• αν του έχουν ζητηθεί νομοθετικές αλλαγές από τους εκπροσώπους των ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ και ποιες είναι αυτές,

• αν η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ θα έχει ολοκληρώσει τη θητεία της μέχρι τη λήξη της προθεσμίας η αν θα χρειαστεί παράταση

• αν θα υπάρξει παράταση της θητείας της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και αν προτίθεται να εισηγηθεί και να ψηφίσει την αλλαγή του εκλογικού νόμου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ή θα παραμείνει συνεπής στα όσα έχει διακηρύξει τόσο ο νυν όσο και ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού.

Είναι η δεύτερη φορά που η κα Καραμνλή θέτει ερώτηση με θέμα τις εξελίξεις στην ΕΠΟ. Το ίδιο είχε πράξει και τον περασμένο Φεβρουάριο με αποτέλεσμα ο Βασιλειάδης να προβεί σε σειρά καταγγελιών για τη διαφθορά στην ομοσπονδία επί των ημερών των προηγούμενων διοικήσεων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή