Νοσοκόμα λιποθυμά live μετά τη λήψη εμβολίου στις ΗΠΑ (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Νοσοκόμα μετά τη λήψη εμβολίου Pfizer/ BioNTech Covid-19 για τον κορονοϊό ενώ μιλά ζωντανά στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Memorial Hospital του Τενεσί δείχνει να ζαλίζεται και λιποθυμά.

Η επικεφαλής νοσοκόμα στο CHI Memorial Hospital στο Chattanooga στο Tennessee, Τίφανι Ντόβερ, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης διέκοψε λέγοντας: “Λυπάμαι, αισθάνομαι ζαλισμένη”.

Οπως φαίνεται στο βίντεο έβαλε το χέρι της στο κεφάλι και ζητώντας συγγνώμη, άρχισε να περπατά και λιποθύμησε. Στο βίντεο φαίνονται οι γιατροί που τρέχουν να τη βοηθήσουν

“Είναι μια αντίδραση που μπορεί να συμβεί πολύ συχνά με οποιοδήποτε εμβόλιο ή εμβολιασμό”, δήλωσε ο ιατρικός διευθυντής της Μονάδας Κρίσιμης Φροντίδας της CHI Memorial, Δρ Jesse Tucker, στο CNN WTVC, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει υποψία ότι οφείλεται στο εμβόλιο.

Λίγα λεπτά μετά την λιποθυμία, η Ντόβερ επανήρθε και μίλησε στα μέσα ενημέρωσης, ανέφερε το CNN WTVC. Oπως είπε έχει μια πάθηση που μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει λιποθυμία, λέγοντας “είναι συνηθισμένο για μένα”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή