Ο ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ – Ο Χρυσός Χορηγός της ΕΟΚ στηρίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Δημήτρης Ιτούδης, προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος ΕΟΚ, Κώστας Παπανικολάου, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, Γιάννης Ρόκκας Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ
Print Friendly, PDF & Email

Ο ΟΠΑΠ, Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ όλων των κλιμακίων, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην Εθνική Ανδρών, που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ με μέλη της διοίκησης του ΟΠΑΠ

Σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, το παρών έδωσαν οι Έλληνες διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής, μέλη της διοίκησης του ΟΠΑΠ και της ΕΟΚ, καθώς και πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Jan Karas, υπογράφει τη φανέλα που δόθηκε ως δώρο στην Εθνική Ανδρών, από τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΟΠΑΠ, για να της ευχηθούν «καλή επιτυχία» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ

Επίσης, στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ βρέθηκαν κορυφαία ονόματα του ποδοσφαίρου και του στίβου, καθώς και οι ΟΠΑΠ Champions, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο ΟΠΑΠ ενώνει τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολο του.

Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος ΕΟΚ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Δημήτρης Ιτούδης, προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, Γιάννης Ρόκκας, Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, υπογράμμισε: «Στον ΟΠΑΠ, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εδώ και δύο χρόνια έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας με την «επίσημη αγαπημένη», την ομάδα που έχει κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες.

Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ με τον προπονητή Δημήτρη Ιτούδη

Άλλωστε, για τον ΟΠΑΠ, η στήριξη του ελληνικού αθλητισμού είναι διαχρονική προτεραιότητα. Η πρόκληση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι
μεγάλη, αλλά η Εθνική έχει δείξει ότι ξέρει να τα δίνει όλα. Κι αυτό είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο στον ΟΠΑΠ, είμαστε πραγματικά περήφανοι που στηρίζουμε αυτή την ομάδα».

Ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, κ. Γιάννης Ρόκκας, ανέφερε: «Σε λίγες μέρες, η Εθνική Ομάδα θα δώσει δυνατά φιλικά, με αντιπάλους τη Σλοβενία, τη Σερβία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

Αυτά τα ματς θα είναι το καλύτερο ορεκτικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Γι’ αυτό, ο ΟΠΑΠ και η ΕΟΚ ετοιμάζουν ξεχωριστές εκπλήξεις, ιδιαίτερα για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στις κερκίδες, στα εν Ελλάδι φιλικά, για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των διεθνών μας. Και μετά, ακολουθούν οι Φιλιππίνες.  Το μόνο σίγουρό είναι ότι και εκεί, η «επίσημη αγαπημένη» δεν θα παίζει ποτέ μόνη της. Θα είμαστε όλοι δίπλα της».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Βαγγέλης Λιόλιος, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ ως Χρυσό Χορηγό που είναι δίπλα μας και είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας. Η θετική ενέργεια που
παίρνουμε από εσάς είναι δύναμή μας για την επόμενη περίοδο. Είναι πολύ σημαντικό ότι σήμερα βρίσκονται εδώ άνθρωποι, όχι μόνο από το χώρο του μπάσκετ που έχουν δοξάσει την Ελλάδα, αλλά και από το ποδόσφαιρο και τον στίβο.

Σκέφτομαι πόσοι άλλοι άνθρωποι θα είναι κι εφέτος δίπλα μας και θα
παρακολουθούν από τις τηλεοράσεις τους την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, η οποία ενώνει τους Έλληνες. Όλες οι Εθνικές Ομάδες ενώνουν τους Έλληνες».

Οι πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές Δήμος Ντικούδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Νίκος Ζήσης

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, κ. Δημήτρης Ιτούδης, επεσήμανε: «Ο ΟΠΑΠ είναι μια επιτυχημένη ομάδα, μια ομάδα η οποία κερδίζει, μία ομάδα η οποία ενώνει επίσης όλους τους Έλληνες. Είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ενώνετε όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Η χορηγία σας είναι αρωγός στις προσπάθειές μας. Μας δίνει το έναυσμα για να κάνουμε το καλύτερο. Υποσχόμαστε ότι  θα παλέψουμε για κάθε μπάλα ώστε να είμαστε περήφανοι κι εμείς για την προσπάθειά μας, αλλά να κάνουμε κι εσάς περήφανους που μας στηρίζετε».

Ο Δημήτρης Ιτούδης υπογράφει τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας, που δόθηκε ως δώρο στη διοίκηση του ΟΠΑΠ από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, κ. Κώστας Παπανικολάου, τόνισε: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας ως αθλητές για τη στήριξη που μας παρέχετε. Βοηθάτε να κάνουμε τη δουλειά  μας καλύτερα και να αποδίδουμε μέσα στο παρκέ. Στόχος όλων μας είναι να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό
μέχρι την ημέρα που θα βρεθούμε στις Φιλιππίνες και να κάνουμε όλους τους Έλληνες ακόμη πιο υπερήφανους».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Ο ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΟΠΑΠ, Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην ελληνική αποστολή, που αναχωρεί αύριο για το Eυρωμπάσκετ, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.
Το παρών έδωσαν οι Έλληνες διεθνείς και το προπονητικό team της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, η διοίκηση του ΟΠΑΠ και της ΕΟΚ, καθώς και πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη γαλανόλευκη φανέλα. Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους εκπροσώπους του
Τύπου η νέα διαφημιστική καμπάνια του ΟΠΑΠ με κεντρικό μήνυμα «Όταν αγωνίζεται η Εθνική, αγωνίζεται μία ολόκληρη χώρα».

Η διοίκηση του ΟΠΑΠ με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Γιαν Κάρας, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ΟΠΑΠ συνδέεται με το ελληνικό μπάσκετ, ως Χρυσός Χορηγός της ΕΟΚ και των Εθνικών Ομάδων. Διαχρονικά, ο ΟΠΑΠ έχει δώσει το παρών σε πολλές ιστορικές στιγμές για το άθλημα και ελπίζουμε ότι θα γραφτεί ιστορία ξανά. Το σίγουρο
είναι ότι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θα δώσουν ό,τι έχουν για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα. Η σκέψη και η θετική ενέργειά μας είναι μαζί τους!»

Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, υπογράμμισε: «Λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής για το Μιλάνο, ενώνουμε τις φωνές μας, για να ευχηθούμε στην «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων, καλή επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ. Ο δρόμος για το Βερολίνο είναι δύσκολος, αλλά αυτή η ομάδα έχει ήδη δείξει ότι αγωνίζεται σκληρά, συνδυάζοντας πάθος και ταλέντο.

Στην οικογένεια του ΟΠΑΠ, οι εργαζόμενοι και οι πράκτορες είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε την Εθνική και ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο στους παίκτες, στον προπονητή και τους συνεργάτες του, και σε όλη την αποστολή».

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Δημήτρης Ιτούδης, προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ

Ο Chief Marketing Officer ΟΠΑΠ, κ. Γιάννης Ρόκκας, ανέφερε: «Σήμερα παρουσιάζουμε για πρώτη φορά τη νέα μας διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό σύνθημα «Όταν αγωνίζεται η Εθνική, αγωνίζεται μία ολόκληρη χώρα».

Γι’ αυτό έχει δίπλα της τον ΟΠΑΠ, τον μεγαλύτερο υποστηρικτή του ελληνικού αθλητισμού. Στόχος της καμπάνιας είναι να ενισχύσει την υπερηφάνεια που νιώθουμε όλοι οι Έλληνες για την Εθνική Ομάδα, επισφραγίζοντας, παράλληλα, την επιτυχημένη συνεργασία του ΟΠΑΠ με την ΕΟΚ».

Γιάννης Ρόκκας, Chief Marketing Officer ΟΠΑΠ, Κώστας Παπανικολάου, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Βαγγέλης Λιόλιος, δήλωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια ο OΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του αθλητισμού. Τώρα το αποδεικνύει και πιο έμπρακτα με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι».

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, κ. Δημήτρης Ιτούδης, επεσήμανε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΟΠΑΠ. Αναμφίβολα η υποστήριξή του στον ελληνικό αθλητισμό είναι ουσιαστική. Εμείς, από την πλευρά μας, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, κ. Κώστας Παπανικολάου, τόνισε: «Ο ΟΠΑΠ είναι για εμάς ένας τρομερός συμπαίκτης της ομάδας και της προσπάθειάς μας. Υπόσχεσή μας είναι ότι θα πάμε στο Ευρωμπάσκετ για να παλέψουμε».

Ως Χρυσός Χορηγός της ΕΟΚ, Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, στέκεται ενεργά στο πλευρό των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ ανδρών και γυναικών, όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Μέσα από αυτή την τριετή συνεργασία, ο ΟΠΑΠ στοχεύει να συνδράμει στις προσπάθειες διατήρησης του ελληνικού μπάσκετ στην κορυφή του αθλήματος διεθνώς και να συμβάλει στην περαιτέρω
ανάπτυξή του. Ταυτόχρονα, κοινός στόχος και των δύο πλευρών είναι η περαιτέρω σύνδεση του αθλήματος με την κοινωνία.

Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, κ. Θοδωρής Παπαλουκάς.

 

Ο ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ σε μία ξεχωριστή εκδήλωση

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε βίντεο από τη σημερινή εκδήλωση του ΟΠΑΠ, Χρυσού Χορηγού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, ενόψει της αναχώρησης της ελληνικής αποστολής για το Eυρωμπάσκετ.