“Ο Παναθηναϊκός δεν καίει αμάξια και φούρνους και δεν αγοράζει Ενώσεις. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα”

Print Friendly, PDF & Email

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μίλησε για την απόφαση του Γκεστράνιους, στη φάση του 78′, όπου ανακόπτεται το τετ α τετ του Μακέντα πριν αυτός σκοράρει για να υποδείξει φάουλ, κάνοντας αναφορά σε “καμένους φούρνους” και “αγορασμένες Ενώσεις”.

Ο διαιτητής απαντώντας στις διαμαρτυρίες των παικτών του Παναθηναϊκού φαίνεται να αναγνωρίζει ότι έκανε λάθος, που δεν άφησε το πλεονέκτημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Για μια ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός δεν πήρε αυτό που άξιζε. Μας στέρησαν την ευκαιρία να πάρουμε αυτό που έπρεπε. Όλος τυχαίος ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν και πέρυσι στο Καραϊσκάκης, που δεν έδωσαν δύο πέναλτι στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός με αυτή την απόφαση μπορεί να χάσει την έξοδο στην Ευρώπη. Ο διαιτητής ήρθε και μας ζήτησε συγνώμη αλλά τι να την κάνουμε. Μόνο ο Θεός συγχωρεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να μην καίει αμάξια και φούρνους και να μην αγοράζει Ενώσεις. Αν αυτό είναι το ευχαριστώ τι να πω. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα»

Για την ίδια φάση σε ανάρτηση στο twitter ο Παναθηναϊκός ανέφερε:

Panathinaikos F.C. (@paofc_) Tweeted:
78′ Απίστευτη απόφαση του διαιτητή στερεί από την ομάδα μας το γκολ! Ο Καμπετσής βγάζει τον Μακέντα τετ α τετ και τη στιγμή που πλασάρει στα δίχτυα ο διαιτητής γυρίζει πίσω τη φάση για φάουλ υπέρ του Καμπετσή…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή