Πανό οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με μήνυμα για Τζήλο, Κωνσταντινέα, στημένα ματς και Noor1

Print Friendly, PDF & Email

Μπορεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να απουσιάζουν από την Τούμπα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ωστόσο έστειλαν το δικό τους μήνυμα με πανό που ύψωσαν στις θύρες 5-6.

Συγκεκριμένα ένα από τα πανό αναφέρει «για εσάς Ελλάδα είναι η χαβούζα και ο Βορράς σας χαλάει το έργο… Ο Λαός όμως ξυπνάει από τα Γρεβενά ως τον Εβρο».

Επίσης υπάρχουν πανό με αναφορές στην υπόθεση του Noor1 και στους νεκρούς μάρτυρες αυτής, στη δολοφονική επίθεση κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου, στην ανακρίτρια που μετανάστευσε στην Αμερική, στη βομβιστική επίθεση στο φούρνο του πρώην διαιτητή, Πέτρου Κωνσταντινέα, ενώ υπάρχει και πανό που κάνει λόγο για στημένους αγώνες.

Στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ μπήκε και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, με εικόνα που είχε το πρόσωπό του… διαγραμμένο και τη λέξη «Τέλειωσες…».

Στην Τούμπα βρίσκεται και εισαγγελέας, η οποία άναψε το “πράσινο φως” για την έναρξη του ντέρμπι μόνο αφού κατέβηκε συγκεκριμένο πανό κατά της κυβέρνησης.

Καμία δημοσίευση για προβολή