Πέτσας για την φιέστα στο ''Γ.Καραϊσκάκης'': ''Δεν είναι η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε''

Print Friendly, PDF & Email

Ο κυβερνητικός εκπρόσωσος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στο θέμα της φιέστας τίτλου του Ολυμπιακού κάνοντας λόγο για είναι εικόνες που προβληματίζουν, λόγω του συνωστισμού κόσμου εν μέσω πανδημίας.

Η ερώτηση προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο σχετίστηκε με την παρουσία κόσμου του Ολυμπιακού έξω από το στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης», με αφορμή την φιέστα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος, αλλά και για το αν υπάρχει ευθύνη της Πολιτείας και της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα φαινόμενα συνωστισμού έξω από το γήπεδο.

Ο Στέλιος Πέτσας στην απάντησή του ανέφερε: «Είναι μια εικόνα η οποία δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Όλες τις περιπτώσεις στο παρελθόν που έχουμε δει συγχρωτισμό, έχουμε καταδικάσει τέτοιου είδους φαινόμενα και γι αυτό το λόγο έχουμε πάρει μέτρα περιορισμού τέτοιου είδους εκδηλώσεων με τελευταία την απόφασή μας για την απαγόρευση των πανηγυριών. Δεν είναι η εικόνα που θέλουμε να δίνουμε και αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μας προβληματίσει για το μέλλον Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που έγινε αυτό».

Καμία δημοσίευση για προβολή