Πήρε... φωτιά η ΕΕΑ για το φάκελο της Δόξας Δράμας, πυρά Πετράκη κατά της Μαρούπα

Print Friendly, PDF & Email

Βγήκαν “μαχαίρια” στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αφορμή την εξέταση του φακέλου της Δόξας Δράμας. Στη συνεδρίαση της Τετάρτης χορηγήθηκε πιστοποιητικό στην ΠΑΕ Λεβαδειακός, όχι όμως και στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Αυτό σημαίνει ότι οι Δραμινοί κινδυνεύουν πλέον σοβαρά να μην αγωνιστούν στη Super League 2. Αλόμη δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο απορρίφθηκε ο φάκελος της Δόξας, ωστόσο κατά πληροφορίες το πρόβλημα φαίνεται πως εντοπίστηκε στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ.

Η συνεδρίαση ήταν επεισοδιακή καθώς υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της Δόξας, Απόστολο Πετράκη και στο μέλος της επιτροπής, Ειρήνη Μαρούπα.

Μιλώντας στο SportDrama.gr για όσα συνέβησαν στην ΕΕΑ ο Απόστολος Πετράκης τόνισε: “Η Μακεδονομάχος κ. Ειρήνη Μαρούπα αποδείχτηκε ρίψασπις διότι μετά την αναίτια και χωρίς καμία νομική βάση επίθεση της προς το πρόσωπό μου αποχώρησε από την επιτροπή χωρίς να ψηφίσει. Πάντα η φυγή είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των δειλών και των συκοφαντών”.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες καθώς ο Πετράκης μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Δόξα Χάρη Γρηγορίου σκοπεύει να στραφεί κατά της κ. Ειρήνης Μαρούπα για συκοφαντική δυσφήμιση.

Καμία δημοσίευση για προβολή