Προαναγγελία παρεμβάσεων από Οικονόμου: “Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη να μην περιοριστεί σε ρόλο παρατηρητή στο ποδόσφαιρο”!

Print Friendly, PDF & Email
Συνεχίζοντας τις ενημερωτικές επαφές με Ομοσπονδίες και φορείς του ελληνικού αθλητισμού, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Αθλητισμού, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο.
Ο κ. Μπαλτάκος παρουσίασε τα πεπραγμένα της Ομοσπονδίας που προεδρεύει και τα ζητήματα που απασχολούν την Ε.Π.Ο. σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Από την πλευρά του Αναπληρωτή Υπουργού επισημάνθηκε ότι “η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, να μην περιοριστεί σε ρόλο παρατηρητή, αλλά να λειτουργήσει ως μέρος της λύσης των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου και ως εγγυητής της αναβάθμισής του τόσο στο εγχώριο όσο και στο διεθνές περιβάλλον, επιμένοντας στη νομιμότητα, τη διαφάνεια και το ευ αγωνίζεσθαι.
Παράλληλα, ο Αναπληρωτής Υπουργός τόνισε ότι θέλουμε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο για το οποίο να είναι υπερήφανοι οι Έλληνες φίλαθλοι μακριά από τοξικές αντιπαραθέσεις και με τα αποτελέσματα να κρίνονται έντιμα μέσα στο γήπεδο.
Τέλος, ο κ. Γιάννης Οικονόμου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα ενόψει των δύο ερχόμενων αναμετρήσεων με Ολλανδία και Γιβραλτάρ.”

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή