Σπηλιώτης: “Εγκυμονεί κινδύνους η επιστροφή στην αγωνιστική δράση”

Print Friendly, PDF & Email

Σε δηλώσεις του σε τοπική ιστοσελίδα της Μεσσηνίας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βασίλης Σπηλιώτης εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την επιστροφή στα γήπεδα, μεταφέροντας παράλληλα τον προβληματισμό και των σωματείων.

“Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων θεωρώ πως είναι το τελευταίο που απασχολεί αυτή την περίοδο τα σωματεία. Πιστεύω ότι εγκυμονεί κινδύνους διότι δεν μπορεί να διασφαλιστεί πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα εξάπλωσης του ιού με τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων ακόμα και αν αυτοί γίνονται χωρίς θεατές. Ανάλογο προβληματισμό μου μεταφέρουν και οι παράγοντες των ομάδων με τους οποίους βρίσκομαι σε επαφή. Πιστεύω ότι θα ήταν καταστροφικό να έχουμε μία έξαρση των κρουσμάτων μέσα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Επικοινωνία με Γραμμένο, Δημητρίου

Εκτός από τους παράγοντες των σωματείων σε τοπικό επίπεδο, ο Βασίλης Σπηλιώτης έχει αλλεπάλληλες επαφές τόσο με ομολόγους του προέδρους άλλων Ενώσεων αλλά και κεντρικά με την ΕΠΟ. Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Παναγιώτη Δημητρίου.

Αυτές τις μέρες ο Βασίλης Σπηλιώτης επεξεργάζεται λύσεις στα πιθανά σενάρια της ακύρωσης της σεζόν ή της επικύρωσης των πρωταθλημάτων με τις τρέχουσες βαθμολογίες.

Στην περίπτωση που δεν συνεχιστεί η σεζόν ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε προκηρύξεις ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο οι “αδικημένοι”.

Πηγή: messinialive.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή