Συνάντηση του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη με μέλη της ΕΠΣ Κοζάνης

Print Friendly, PDF & Email

Με τα μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης συναντήθηκε ο βουλευτής Ν. Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης, όπου έγινε αποδέκτης των ανησυχιών των ερασιτεχνικών σωματείων αναφορικά με την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την καταγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και ιδίως για τα ζητούμενα στοιχεία.

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντινίδης, αφού επισήμανε ότι είναι αναγκαία η οργάνωση και καταγραφή των σωματείων και των μελών τους, έτσι ώστε να υπάρχει μια επικαιροποιημένη βάση δεδομένων που να αποδίδει ρεαλιστικά την εικόνα των ομάδων που δραστηριοποιούνται στα διάφορα αθλήματα, δεσμεύτηκε ότι θα παράσχει στα μέλη της Ένωσης κάθε αναγκαία συνδρομή, προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που τυχόν θα ανακύψουν στο μεταβατικό αυτό στάδιο.

Μάλιστα τους ενημέρωσε ότι στην άμεση επικοινωνία του με το Υπουργείο Αθλητισμού επισημάνθηκε ότι η 5η Ιουνίου δεν αποτελεί καταληκτική προθεσμία για τη συλλογή και προσκόμιση όλων των απαιτούμενων στοιχείων, αλλά μόνο για την εγγραφή των σωματείων στην οικεία κατάσταση και κατά συνέπεια θα υπάρξει ο αναγκαίος χρόνος για την έκδοση και υποβολή των υπολοίπων στοιχείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η σχετική διαδικασία.

Πηγή: EPT