"Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε την ΕΠΟ ώστε τελικός και ημιτελικός να διεξαχθούν το Σεπτέμβριο"

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook,τονίζει ότι θα πιέσει προς όλες τις πλευρές, προκειμένου τον Σεπτέμβριο πριν την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων να διεξαχθούν ο ημιτελικός και ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Aναλυτικά η ανάρτηση του Ν. Τζώρτζογλου:

“Όπως ανέφερα και χθες στα γραφεία της Ένωσης κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για την ανάδειξη του “κυπελλούχου” Ηρακλειου επιμένω ότι οι τίτλοι οι κούπες οι νίκες θα πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι κόποι ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών και οι αγωνίες των παραγόντων και των φιλάθλων δεν μπορούνε να παίζονται και να αναδεικνύονται στην ρουλέτα και στον τζόγο.

Τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Βαγγέλης Πετούσης αλλά και ο Α αντιπρόεδρος Γιώργος ο Κουτεντάκης αντιδράσαμε από την πρώτη στιγμή στην απόφαση της ΕΠΟ αλλά πάρα τις πιέσεις να αλλάξουμε την άστοχη απόφαση της ΕΠΟ δεν καταφέραμε να γίνει το αίτημά μας αποδεχτό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά σε αυτή την απαράδεκτη και αντί ποδοσφαιρική απόφαση.

Φυσικά ως ΕΠΣ Ηρακλείου και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε την Ομοσπονδία ούτως ώστε ο τελικός και ο ημιτελικός να διεξαχθούν το Σεπτέμβριο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου…”