Θύματα της νέας οικονομικής πολιτικής της ΕΠΟ η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και οι ΕΠΣ

Print Friendly, PDF & Email

Πιο είναι το συμπέρασμα από τον οικονομικό απολογισμό του 2021 και και τον προϋπολογισμό του 2023; Ότι “λεφτά υπάρχουν”, αλλά όχι για τις Ενώσεις και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Οι Ενώσεις Ποδοφσαιρικών Σωματείων καλούνται να υπερψηφίσουν τον οικονομικό απολογισμό του 2021 και τον προϋπολογισμό του 2023, υπό τις ανέξοδες μεγαλοστομίες περί του  ενδιαφέροντος που θα δείξει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο νέος πρόεδρος.

H πραγματικότητα, όμως, είναι τελείως διαφορετική. H νέα οικονομική πολιτική της ΕΠΟ σημαίνει κόψιμο των τακτικών επιχορηγήσεων των ΕΠΣ καί όλων των οικονομικών παροχών προς αυτές για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, ο προϋπολογισμός του 2023 προβλέπει να κοπούν από τις ΕΠΣ μια σειρά οικονομικών ενισχύσεων που αφορούν τα πρωταθλήματα προεπιλογής και τους ενωσιακούς προπονητές

Επίσης από τις ΕΠΣ ζητείται και να υπερψηφίσουν τον απολογισμό του 2021 παρότι από το 1.205.000 εκάτ. ευρώ που είχε προϋπολογιστεί να τους δοθεί για την αναπτυξη του ποδοσφαίρου, δόθηκαν μόλις 36.203 ευρώ!

Η υπερψήφιση θα ισοδυναμεί με αυτοχειρία των Ενώσεων και με ταφόπλακα στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα του απολογισμού του 2021:

Δείτε το σχετικό απόσπασμα του προϋπολογισαμού του 2023:

Διαβάστε ακόμα: 

Η δημιουργική λογιστική της acting ΕΠΟ φτωχοποιεί τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή